به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، پژوهشگران گروه صنایع غذایی دانشگاه زنجان در پژوهشهای پایان نامهای توانستند راهی پیدا کنند که از ترکیبات پسماند با ارزش حیاتی و با بهره گیری از تکنیکهای سبز، از آنها در پوشش و بسته بندی مواد غذایی استفاده شود.
این پژوهشها در آزمایشگاه تخصصی بازیابی ترکیبات زیست فعال و توسعه محصولات فراسودمند به دست آمده است.
پژوهشگران زنجانی این تحقیق را به منظور افزایش ارزش تولیدات کشاورزی، کاهش خطرات آلودگی و نیز توسعه صنایع مرتبط و در راستای معرفی ظرفیت پسماندهای کشاورزی انجام شده است.
در یکی از این تحقیقات، پژوهشگران به بازیابی ترکیبات غلاف نخودفرنگی پرداختند و تأثیر آن بر افزایش پایداری روغن آفتابگردان و سویا را بررسی کردند.