معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان:
الگوپذیری از زندگی حضرت فاطمه (س) راهکاری مناسب برای مقابله با تهاجم فرهنگی است
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان سرمشق قرار دادن زندگی حضرت فاطمه (س) را برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان حائز اهمیت دانست.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، فرشید کی نیا معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان ضمن تبریک فرارسیدن ولادت بانوی دوعالم حضرت فاطمه (س) به بانوان دانشگاه و خیرمقدم ویژه به حجتالاسلام حاجآقا سعادت فر، به بیان شخصیت یگانه آن بانوی صدیقه پرداخت و بر الگوپذیری زنان و دختران جامعه از اخلاق و رفتار ایشان در زندگی فردی و اجتماعی خود تأکید کرد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با تأکید بر بهنگام سازی فعالیتهای فرهنگی در مقابل توطئههای دشمنان، اظهار کرد: با تشکیل اتاقهای فکر و ایجاد بسترها و الگوهای مبتنی بر اصول جامعه اسلامی خواهیم توانست به اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی در این راستا دستیابیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.