کد خبر:۹۹۳۸۳۰

نصراله زاده: دانشگاه تبریز در حوزه‌های نفت و گاز جزو دانشگاه‌های معتبر است

رئیس دانشگاه تبریز گفت: رتبه بندی‌های ملی و بین المللی دانشگاه تبریز در حوزه‌های مرتبط با نفت و گاز جزو دانشگاه‌های معتبر است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، نشست مجازی رؤسای دانشگاه تبریز و دانشگاه نفت و گاز بصره برای بررسی راهکار‌های برقراری و گسترش تبادلات علمی و پژوهشی بین دو دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که با حضورمعاون پژوهش و فناوری، مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی و مدیر امور فناوری به‌همراه رؤسای دانشکده‌های مهندسی شیمی و نفت، دانشکده علوم طبیعی، معاون پژوهشی دانشکده علوم طبیعی برگزار شد،

نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز ضمن ابراز خشنودی از شروع همکاری با دانشگاه نفت و گاز بصره افزود: دانشگاه تبریز از توانمندی و پتانسیل غنی اساتید در زمینه‌های مختلف مرتبط با صنایع نفت و گاز برخوردار است و در رتبه بندی‌های ملی و بین المللی دانشگاه تبریز در حوزه‌های مرتبط با نفت و گاز جزو دانشگاه‌های معتبر است و علاوه بر انجام چندین طرح بزرگ تحقیقاتی در سطح کشور با چند دانشگاه از کشور‌های چین، ترکیه و استرالیا در این زمینه همکاری کنند.


نصراله زاده ابراز امیدواری کرد و گفت: با هماهنگی‌های لازم بتوانیم در زمینه راه اندازی دوره‌های مشترک آموزشی، اجرای طرح‌های مشترک تحقیقاتی و تبادل استاد و تربیت نیروی متخصص همکاری نموده و زمینه گسترش مبادلات علمی و فناورانه بین دو کشور را فراهم نماییم.


در این جلسه عماد حسن الخرسان رئیس دانشگاه تخصصی نفت و گاز بصره ضمن معرفی توانمندی‌های دانشگاه متبوع، نیاز‌ها و زمینه‌های همکاری مشترک و نیاز‌های علمی و پژوهشی دانشگاه بصره را در خصوص صنایع مرتبط با نفت و گاز اعلام نمود و از همکاری با دانشگاه تبریز به عنوان یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های جمهوری اسلامی با توانمندی‌های زیاد استقبال کرد.


همچنین در ادامه این جلسه، سعید شجاعی مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز، سعید زینالی رئیس دانشکده مهندسی شیمی ونفت و علی کدخدائی معاون پژوهشی دانشکده علوم طبیعی گزارشی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود برای همکاری با دانشگاه نفت و گاز بصره ارائه کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار