خبرنگار ما سعی کرد با تنی چند از نمایندگان مردم صحبت کند تا بلکه گرهای از گروه کور ماجرای قرصها باز کند، اما بی پاسخ ماند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، چند روزی است که اخباری مربوط به کیکهایی حاوی قرص و کپسول در فضای مجازی و بین مردم دست به دست میشود. از همین رو هریک از مسولان به نوبه خودشان سعی کردند خبری را در مورد این قرصها منتشر کنند تا بلکه این ذهن آشفته هموطنان به خصوص آنانی که دارای فرزند هستند را آرام کنند.
از همین رو سردار محمد مسعود زاهدیان رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر درباره انتشار تصاویری در فضای مجازی مبنی بر وجود قرص در کیک خوراکی گفت که بررسیها حاکی از این است که قاچاقچیان با بهره مندی از جاسازیهای مختلف، مواد مخدر را قاچاق میکنند.
وی درباره کیکهای کشف شده گفت: براساس گزارش واصله از پلیس مبارزه با مواد مخدر هرمزگان از یک دستگاه خودرو نیسان چند عدد کیک که حاوی تعداد معدودی قرص بود، کشف شد که برای تعیین ماهیت به آزمایشگاه پلیس مبارزه با موادمخدر ارسال شده است؛ تحقیقات در این رابطه از سوی پلیس ادامه دارد.
همچنین کیانوش جهانپور، سخنگوی سازمان غذا و دارو در خصوص مشاهده اجسام خارجی از قبیل قرص و کپسول در بسته بندی برخی محصولات کیک، ویفر و ... منسوب به ۱۲ برند تولیدی گفت: آنچه مشخص است قرص و کپسول بعد از خط تولید و در سطح عرضه و در اقدامی خرابکارانه، هدفمند و سازمان یافته به بسته بندی تعدادی از محصولات وارد شده و مشکلی در سطح خطوط تولید و بسته بندی و حتی عرضه کلان از مسیر شرکتهای پخش مجاز و رسمی مشاهده نشده است.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در ادامه گفت: وجود قرص و کپسول کاملا سالم و دست نخورده و بدون تغییر رنگ یا تغییر در قوام آن در محصولات مورد اشاره نشان میدهد که این موارد تعمدا و بعد از تولید، در سطح عرضه به انحای مختلف در برخی بستهها قرار گرفته و شرکت تولیدی خاصی هم هدف این اقدام خرابکارانه قرار نگرفته، بلکه تخریب وجهه کل صنعت غذا و شکلات کشور به عنوان یک صنعت پیشرو هدفگذاری شده است.
اما ذهن و فکر مردم در این رابطه آرام شدنی نبود تا جایی که نگران خرید فرزندان از بوفههای مدارس بودند و توصیههایی به بچههای خودشان دارند که فعلا از خرید کیک صرف نظر کن!
حالا باید دید با این اوضاع اقتصادی که گریبان کشور را گرفته است چه بلایی سر این کارخانهها خواهد آمد، آیا اصلا این کارخانهها مقصر هستند یا خیر؟ دست چه کسی و کسانی پشت پرده کیکهای آلوده به قرص است؟
در همین رابطه صحبت دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران را خواندیم که گفته بود جاسازی قرص در کیک و بیسکوئیت را اقدامی خرابکارانه علیه صنایع غذایی کشور است، انواع کیک و بیسکوئیت در کارخانجات صنایع غذایی با دمای ۴۰۰ درجه سانتیگراد تولید میشوند، بنابراین آلوده شدن کیک و بیسکوئیتها به قرص در چنین شرایط حرارتی از لحاظ فنی امکانپذیر نیست و این توضیح تا جایی کارخانهها را از وقوع جرم مبرا میکند.
اما از همین رو خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعی کرد با تنی چند از نمایندگان مردم در کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی صحبت کند تا بلکه گرهای از گره کور ماجرای قرصها باز کند، اما در این میان اعضای کمیسیون بهداشت یا تلفنهای خود را پاسخ ندادند یا زمانی که در این رابطه با ایشان صحبت شد احضار بی اطلاعی کردند و گفتند که تا کنون چنین مساله را نشنیده اند!
حالا باید دید به بازی گرفتن جان و مال مردم دچار مصلحت اندیشی میشود یا واقعا چنین نمایندگانی بی مسولیت در بر کرسیهای بهارستان خوش نشسته اند؟