آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۴۸۶

مجمع مشورتی و تخصصی کمیته عمران و زیر ساخت ؛ بازوی نظارتی شورا در پروژه های شهری

هشتاد و نهمین نشست مجمع مشورتی و تخصصی کمیته عمران و زیر ساخت شورای اسلامی شهر تهران با حضور حجت الاسلام دکتر سید محمد آقا میری ؛ رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران ، رضا محمدی شهردار منطقه ۱۸ ، جمعی از مدیران شهری و معتمدین محلات در سالن جلسات منطقه ۱۸ برگزار شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در ابتدای این نشست، حجت الاسلام دکتر سید محمد آقامیری ضمن تبریک ایام فرخنده دهه کرامت و میلاد باسعادت حضرت امام رضا علیه‌السلام، از تلاش و همکاری فعالان محلی و دبیران محلات در پیشبرد پروژه‌های عمرانی در سطح محلات قدردانی کرد.

وی با اشاره به ضرورت تشکیل مجمع مشورتی تخصصی در حوزه عمرانی گفت: «با توجه به حجم گسترده پروژه‌های عمرانی و زیرساختی در سطح شهر و به‌ویژه در مناطق و محلات، نیاز بود که ساختاری تخصصی، با رویکرد مشورتی و نظارتی شکل بگیرد تا ضمن تسریع در پیگیری امور، امکان رصد و ارزیابی دقیق اقدامات شهرداری فراهم شود.»

 دکتر آقامیری افزود: «در طول دو سال گذشته، ارتباط مؤثر و سازنده‌ای میان شورا، شهرداری و محلات شکل گرفته و اکنون در هر محله نیروهایی داریم که به‌عنوان چشم و گوش شورا در حال رصد امور و پیگیری مطالبات مردمی هستند. این ارتباط دوسویه به ما کمک کرده تا در برنامه‌ریزی و توزیع بودجه، اولویت‌ها را دقیق‌تر شناسایی کنیم.»

وی به تصویب نظام‌نامه مدیریت محلات در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: «اگرچه تصویب این نظام‌نامه مدت‌ها زمان برد، اما اکنون به مرحله اجرا رسیده و کمیته عمران شورای شهر نیز آمادگی خود را برای هم‌افزایی و همکاری در این چارچوب اعلام کرده است. گزارش عملکرد این مجمع نیز اخیراً در ستاد هماهنگی نظام‌نامه ارائه شد و با استقبال اعضاء محترم مواجه گردید.»

رییس کمیته عمران و زیر ساخت شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اغلب پروژه‌های محلات دارای ماهیت عمرانی هستند، اظهار داشت: «از ساخت سوله برای مدیریت بحران گرفته تا احداث سراهای محله، آسفالت معابر، تملک املاک برای بازگشایی معابر و حتی اقدامات معاونت‌های دیگر شهرداری، همه در نهایت از مسیر کمیته عمران عبور می‌کنند و بر این اساس، نیاز به ساختار نظارتی و مشورتی گسترده‌ای احساس می‌شود.»

 وی همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای سال ۱۴۰۴، از ارائه گزارش‌های تفصیلی پروژه‌های هر محله خبر داد و گفت: «در این جلسات ابتدای سال انتظار نداریم که پروژه‌ها پیشرفت خاصی داشته باشد ، بلکه هدف ما اطلاع‌رسانی در خصوص عناوین، وضعیت قراردادها و میزان پیشرفت کارهاست تا دبیران محلات بتوانند به‌صورت دقیق‌تر پیگیر موضوعات باشند.»

دکتر آقامیری در پایان تأکید کرد: «ضروری است جلسات مجمع با حضور مسئولان مربوطه از جمله معاونت عمرانی شهرداری منطقه به‌صورت منظم برگزار شود تا انتقال مستقیم مسائل و مطالبات محلی ممکن گردد. همچنین از معاونت عمرانی منطقه ۱۸ درخواست داریم که هر ماه یک‌بار، بنابر درخواست دبیران محلات، نشست‌هایی با محوریت بررسی پروژه‌های عمرانی برگزار شود. دکتر آقامیری بر لزوم تداوم و تقویت ارتباط مستقیم میان مجمع مشورتی کمیته عمران و معاونت‌های اجرایی شهرداری تأکید کرد و خواستار برگزاری منظم جلسات مشترک با هدف بررسی دقیق و میدانی پروژه‌های عمرانی شد.

 وی هدف اصلی این تعامل را ارتقای کیفیت نظارت، افزایش سرعت پیگیری‌ها و بهبود تصمیم‌گیری در تخصیص منابع دانست و خاطرنشان کرد که حضور فعال دبیران و معتمدین در این فرآیند، نقش مهمی در شناسایی اولویت‌ها و تحقق مطالبات شهروندان ایفا می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار