در این نشست معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه مجازی را فرصتی مغتنم برای عموم علاقهمندان به حوزه قرآن و عترت دانست و بر ضرورت نوآوریها و فعالیتهای گسترده تاکید کرد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اولین جلسه بررسی نتایج طرح مطالعاتی نمایشگاه مجازی قرآن کریم، سه شنبه ۱۶ دی ماه ۱۳۹۹ با حضور معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اعضای شورای سیاستگذاری در معاونت قرآن و عترت برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، مجری طرح نمایشگاه مجازی با اشاره به اقدامات صورت گرفته جهت ارائه طرح مطالعاتی نمایشگاه مجازی قرآن کریم گفت: کلیات این طرح از نتایج پژوهشهای صورت گرفته در غالب پنج فصل است که برگرفته از مطالعات میدانی و با توجه به ظرفیتها، همفکری و مشاوره از صاحب نظران در این عرصه میباشد.
وی فصلهای اول و دوم این طرح را شناخت ابعاد نمایشگاه بینالمللی قرآن و مطالعات نظری نمایشگاه مجازی و پیشینه اقدامات و فصلهای سوم، چهارم و پنجم را در غالب مؤلفههای اصلی، ارائه الگوهای قابل اجرا و ارائه الگوی منتخب برای نمایشگاه مجازی برشمرد و به ارائه توضیحات اجمالی در این خصوص پرداخت.
در ادامه این جلسه معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تلاشهای صورت گرفته در خصوص ارائه طرح مطالعاتی نمایشگاه مجازی قرآن کریم استقبال کرد و گفت: سه عامل تلفیقی، تعاملی و نوآوریها در نمایشگاه مجازی میتواند در پیشبرد اهداف عالیه ما را یاری رساند.
وی نمایشگاه مجازی را فرصتی مغتنم برای عموم علاقهمندان به حوزه قرآن و عترت دانست و بر ضرورت نوآوریها و فعالیتهای گسترده تاکید کرد و گفت: هدف ما از برگزاری نمایشگاه مجازی فقط برای قشر خاصی از جامعه نیست بلکه عموم مردم و علاقهمندان به ساحت قرآن کریم مدنظر است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود طراحی و سهلالوصول بودن سایت مجازی نمایشگاه، اما در عین حال دقیق را خواستار شد و گفت: پراکندگی زبانها در سایت نمایشگاه مجازی ضرورتی ندارد و به نظر میآید، بارگذاری بخش زبانهای خارجی در غالب چند عنوان مهم صورت گیرد.
پس از اتمام صحبتهای معاون قرآن و عترت، حاضرین به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود در خصوص طرح مطالعاتی نمایشگاه مجازی قرآن کریم پرداختند.
گفتنی است در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین سید حمید حسینی، ایرجی، خدمتکار، عزیززاده، اسماعیلی، شریفی، ویسی، مرسلی و ساجدی حضور داشتند.