آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۰۰۰۹
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

ارتقای کیفیت پخت غذا با ایجاد آشپزخانه سبز در دانشگاه تبریز

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز در خصوص راه‌اندازی آشپزخانه سبز این دانشگاه گفت: ارتقای کیفیت پخت و پز و رعایت هرچه بیشتر اصول بهداشتی و در نتیجه ارتقای سلامت دانشجویان از اهداف اصلی ایجاد آشپزخانه سبز است.

حسین امامعلی پور، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، در خصوص راه اندازی آشپزخانه سبز این دانشگاه گفت: ارتقاء کیفیت پخت و پز و رعایت هرچه بیشتر اصول بهداشتی و در نتیجه ارتقاء سلامت دانشجویان از اهداف اصلی ایجاد آشپزخانه سبز است.


امامعلی پور افزود: با وجود اینکه در ادوار گذشته کیفیت و سلامت غذای دانشجویی در دانشگاه تبریز در سطح مطلوب و قابل قبولی بوده است، اما با هدف ارتقاء خدمات رفاهی و بهداشتی، این طرح با مطالعات گسترده و کار دقیق کارشناسی از سال ۱۳۹۷ آغاز و در سه فاز برنامه ریزی و عملیاتی گردید که با استقرار و بهره برداری از فر‌های کامبی استیمر تحولی عظیم در کیفیت، سلامت و قیمت تمام شده غذای دانشجویی در این دانشگاه اتفاق خواهد افتاد.


معاون دانشجویی دانشگاه تبریز ضمن اشاره به برخی از از مزایا و ویژگی‌های پخت غذا با فر‌های کامبی استیمر بیان کرد: قابلیت پخت انواع غذا‌ها در دمای ۷۰ تا ۳۰۰ درجه سانتیگراد و رطوبت ۰ تا ۱۰۰ درصدی، افزایش ۵ برابری سرعت پخت نسبت به روش‌های سنتی، صرفه جویی تا ۹۵% در مصرف روغن در پخت انواع غذا‌های سرخ کردنی مثل ماهی، شنیسل، کوکو و ...، صرفه جویی در مصرف گاز از ۸۰ تا ۹۰ درصد در پخت انواع غذاها، از ویژگی‌های این سیستم نسبت به روش‌های سنتی است.


امامعلی پورحفظ سلامت و ارزش غذایی، تحول در تعداد و فهرست غذا و صرفه جویی در بکارگیری نیروی انسانی را از دیگر مزایای این طرح عنوان کرد.


شایان ذکر است، با در نظر گرفتن اقدامات قبلی از قبیل سیستم پخت و پز با بخار و استفاده از دستگاه‌های پیشرفته در فرآیند تهیه و توزیع غذا، دانشگاه تبریز بعنوان اولین دانشگاه کشور، پیشرو در افزایش کیفیت غذای دانشجویی و استقرار سیستم آشپزخانه سبز است و سایر دانشگاه‌ها نیز از تجربیات دانشگاه تبریز استفاده می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار