پذيرش 435 دانشجو در سال تحصيلي جديد در دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان
حسين فرشيدي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در بندرعباس، با اعلام اين خبر، بيشترين ميزان پذيرش دانشجو را در دانشكده پيراپزشكي اين دانشگاه عنوان كرد و اظهار داشت: در سال تحصيلي جديد در دانشكده بهداشت 153 دانشجو، دانشكده پزشكي 59 دانشجو، دانشكده دندانپزشكي 23 دانشجو، دانشكده پرستاري و مامايي 62 دانشجو و در دانشكده پيراپزشكي 158دانشجو پذيرش مي شوند.
وي در ادامه از ايجاد برخي رشته ها در مقطع كارشناسي خبر داد و گفت: رشته هاي راديولوژي، هوشبري، اتاق عمل، علوم آزمايشگاهي، ناپيوسته بهداشت عمومي، ناپيوسته مامايي شبانه و ناپيوسته اتاق عمل در مقطع كارشناسي براي سال تحصيلي جديد راه اندازي شده است.
معاون آموزش و تحقيقات دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان با اعلام افزايش پذيرش ظرفيت بومي روزانه در دانشگاه علوم پزشكي تصريح كرد: به غير از رشته ناپيوسته مامايي شبانه، پذيرش در رشته هاي روزانه بومي به جاي ظرفيت شبانه افزوده شده است.
فرشيدي با اشاره به راه اندازي دانشكده بهداشت ميناب گفت: همزمان با سال تحصيلي جديد، دانشكده ميناب نيز راه اندازي شده و در رشته هاي كارشناسي بهداشت خانواده و مبارزه با بيماري ها به صورت بومي دانشجو پذيرش مي كند.
وي با اشاره به اينكه دانشكده دندانپزشكي نيز با ظرفيت پذيرش 23 دانشجوي بومي در سال تحصيلي جديد شروع به فعاليت مي كند، بيان داشت: با پذيرش 23 دانشجو در مقطع دكتري دندانپزشكي، اين دانشكده براي اولين بار در استان هرمزگان شروع به فعاليت مي كند.
معاون آموزش و تحقيقات دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان از پذيرفته شدگان درخواست كرد تا در موقع ثبت نام كليه مدارك لازم را به همراه داشته باشند.
فرشيدي اظهار داشت: پذيرش از 26 تا 28 شهريور در مجتمع آموزشي فارابي واقع در بيمارستان شهيد محمدي انجام مي گيرد و جهت رفاه حال دانشجويان تمهيداتي همچون ايجاد باجه بانكي، پست و ... صورت گرفته است./انتهاي پيام/