کد خبر:۱۴۵۰۶۹۷
با پایان هفدهمین المپیاد فرهنگیورزشی دانشجویان
پرچم هجدهمین المپیاد فرهنگیورزشی دانشجویان به دانشگاه تهران رسید
دانشگاه تهران به عنوان میزبان هجدهمین المپیاد فرهنگیورزشی دانشجویان دختر و پسر انتخاب شد و در مراسم پایانی هفدهمین دوره، پرچم این رویداد از سوی مدیرکل تربیتبدنی سازمان امور دانشجویان به معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تهران تحویل داده شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، با پایان هفدهمین المپیاد فرهنگیورزشی دانشجویان دختر و پسر، پرچم این رویداد در مراسمی رسمی به دانشگاه تهران، میزبان دوره هجدهم، تحویل شد.
در این مراسم، دکتر زارعی، مدیرکل تربیتبدنی سازمان امور دانشجویان، پرچم المپیاد فرهنگیورزشی دانشجویان را به دکتر گلدانساز، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تهران، تحویل داد.
بر اساس این گزارش، هجدهمین المپیاد فرهنگیورزشی دانشجویان دختر و پسر در تابستان سال ۱۴۰۷ به میزبانی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
انتقال پرچم المپیاد به دانشگاه تهران، آغاز روند برنامهریزی و آمادهسازی این دانشگاه برای میزبانی یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی و ورزشی دانشگاههای کشور در سال ۱۴۰۷ خواهد بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا