آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۲۰۷۳

نخستین المپیاد «قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران» برگزار می‌شود

نخستین المپیاد «قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران» با همت مدرسه حقوق و قضا (محق) وابسته به دانشگاه علوم قضایی و با همکاری معاونت حقوقی ریاست جمهوری برگزار می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نخستین المپیاد «قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران» با همت مدرسه حقوق و قضا (محق) وابسته به دانشگاه علوم قضایی و با همکاری معاونت حقوقی ریاست جمهوری برگزار می‌شود.

در راستای اجرای بند شانزده سیاست‌های کلی قضایی ابلاغی مقام معظم رهبری مبنی بر "گسترش دادن فرهنگ حقوقی و قضایی" و آگاه‌سازی دانش آموزان نسبت به حقوق اساسی - قضایی نخستین المپیاد «قانون اساسی جمهوری اسلامی» برگزار می‌شود.

این المپیاد به همت مدرسه حقوق و قضا (محق) وابسته به دانشگاه علوم قضایی و با همکاری معاونت حقوقی ریاست جمهوری، معاونت ارتباطات و پیگیری اجرای قانون اساسی برگزار خواهد شد.

این المپیاد ویژه دانش آموزان پایه‌های نهم تا دوازدهم برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ فرصت دارند تا با مراجعه به آدرس اینترنتی mohegh.ujsas.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار