
به همت جهادگران؛
دیوارچینی مسجد روستای قمشانه در استان همدان انجام شد
جهادگران گروه جهادی شهید همدانی با همکاری گروه شهید دقایقی دانشگاه تهران در ایام نوروز اقدامات اولیه برای بازسازی مسجد روستای قمشانه در اسدآباد را انجام دادند.
به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، جهادگران گروه جهادی شهید همدانی با همکاری گروه جهادی شهید دقایقی دانشگاه تهران اردوی جهادی نوروزی در روستای قمشانه برگزار کردند.
در این اردوی جهادی که از ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ برگزار شد، ۳۵ نفر از دانشجویان و جهادگران حضور یافتند.
این اردو با هدف دیوارچینی مسجد روستای قمشانه که قبلا بر اثر سیل تخریب شده بود، برگزار شد و در حاشیه آن فعالیتهای فرهنگی و مذهبی نیز صورت گرفت.
در حاشیه این اردوی جهادی، سردار فرجی، بازرس ویژه سپاه و جمعی از مسئولان شهرستان اسدآباد از روستای قمشانه و سیاهگله بازدید کرده و در جریان مشکلات مردم قرار گرفتند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.