کد خبر:۱۰۰۵۲۰۰

افزایش سرویس‌دهی خط ۵ مترو برای مسابقه فوتبال استقلال و نساجی

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه از افزایش سرویس‌دهی خط ۵ به تماشاگران مسابقه فوتبال استقلال و نساجی، در روز دوشنبه ۲۲فروردین‌ماه ۱۴۰۱ خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احسان حامدمقدم با اشاره به اینکه زمان فعالیت خطوط متروی تهران و حومه تا ساعت ۲۲ است گفت: امروز به دلیل برگزاری مسابقه فوتبال در ورزشگاه آزادی دو قطار فوق العاده اعزام خواهد شد.

وی افزود: آخرین قطار خط ۵ از مبدأ ایستگاه گلشهر در ساعت ۲۲:۵۰ به ایستگاه ورزشگاه آزادی می‌رسند که مقرر شده است تا با نظارت مسئول ایستگاه ورزشگاه آزادی و با هماهنگی مرکز کنترل ترافیک، در صورت نیاز تا ۵ دقیقه در این ایستگاه توقف داشته باشند.

وی تصریح کرد: به‌منظور رفاه حال تماشاگران مسابقه فوتبال استقلال و نساجی و تسهیل در رفت آمد آن‌ها دو قطار فوق‌العاده از مبدأ ایستگاه ورزشگاه آزادی در ساعت۲۳:۱۵ به مقاصد گلشهر و تهران (صادقیه) در نظر گرفته شده است.

لازم به توضیح است که زمان پایان فعالیت خطوط درون‌شهری متروی تهران و حومه ساعت ۲۲ است و تماشاگران پس از رسیدن به ایستگاه صادقیه باید از سایر وسایل حمل‌ونقل عمومی برای رسیدن به مقاصد خود استفاده کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار