کد خبر:۱۰۰۶۸۴۶
محمدی‌فرد در گفتگو با دانشجو:

جهادگران دانشجو ۴۵۰ بسته معیشتی در نقاط کم برخوردار خراسان شمالی توزیع کردند

دبیر مجمع جهادی دانشجویان خراسان شمالی از توزیع ۴۵۰ بسته معیشتی در نقاط کم برخوردار این استان به همت جهادگران دانشجو خبر داد.

مصطفی محمدی فرد، دبیر مجمع جهادی دانشجویان خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، از توزیع ۴۵۰ بسته معیشتی و پروتئینی بین نیازمندان این استان خبر داد.

محمدی فرد بیان کرد: این کمک‌ها با حمایت خیرین مردمی و دانشگاهی و مشارکت قرارگاه محرومیت زدای سپاه و بنیاد علوی تأمین شود.

دبیر مجمع جهادی دانشجویان خراسان شمالی ادامه داد: ارزش هر کدام این بسته‌ها ۳۰۰ هزار تومان بود و مبلغ کلی ۱۴۰ میلیون تومان بود.

وی خاطرنشان کرد: این بسته‌ها را گروه‌های جهادی دانشجویی در نقاط کم برخوردار خراسان شمالی توزیع کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار