کد خبر:۱۰۰۸۸۱۸
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

توزیع ۲۰ بسته اقلام خوراکی بین خانواده‌های کم برخوردار البرز

مسئول گروه جهادی منتظران صالح (عج) گفت: ۲۰ بسته غذایی به ارزش هر بسته ۵۰۰ هزار تومان به همت جهادگران دانشگاه علوم پزشکی البرز بین خانواده‌های نیازمند این استان توزیع شد.

سیدمحمود حسینی، مسئول گروه جهادی منتظران صالح (عج) کرج در گفتگو با خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، از  برگزاری پویش ۵۵۵ و توزیع بسته‌های غذایی بین خانواده‌های نیازمند این استان خبر داد. 

حسینی گفت: در این پویش جهادی ۲۰ بسته اقلام غذایی شامل برنج، ماکارونی، سویا، شکلات، رب و آبمیوه بین خانواده‌های کم برخوردار البرز توزیع شده است.

ارزش ریالی هر بسته ۵۰۰ هزار تومان برآورد شده و مبالغ آن با برگزاری پویش و با حمایت دانشجویان و مردم خیر جمع آوری شده است.

گروه جهادی منتظران صالح (عج) یکی از گروه‌های جهادی دانشگاه علوم پزشکی البرز است که فعالیت خود را با همکاری بسیج دانشجویی این دانشگاه آغاز کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار