
دلیل حضور نیافتن وزیر کار در مجلس به روایت قالیباف
رئیس مجلس با بیان اینکه روزهای سه شنبه روزهای نظارتی مجلس است و قرار بود امروز بحث مربوط به پنجره واحد اشتغال را در مجلس پیگیری کنیم درباره حضور نیافتن وزیر کار توضیح داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در آغاز جلسه علنی امروز مجلس درگذشت یونس محمدی را به خانواده آن مرحوم تسلیت گفت.
وی افزود: آقای محمدی چند دوره نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی بوده است. درگذشت وی را به خانواده آن مرحوم و مردم شهیدپرور خرمشهر تسلیت عرض میکنیم.
رئیس مجلس همچنین اظهار داشت: روزهای سه شنبه روزهای نظارتی مجلس است و در ماه قبل به مردم قول داده بودیم که امروز بحث مربوط به پنجره واحد اشتغال را در مجلس پیگیری کنیم،، اما به دلیل اینکه آقای وزیر در رابطه با هدفمند کردن یارانهها جلسات ضروری را داشتند، این موضوع را در جلسه بعدی مربوط به حوزه کارت نظارت پیگیری خواهیم کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.