کد خبر:۱۰۱۱۹۲۴

پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی شهادت شهید والا مقام «صیاد خدایی» / اقدام تروریستی ضد انقلاب بار دیگر چهره پلید استکبار را به نمایش گذاشت

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور پیامی تأکید کرد: شهادت شهید والا مقام «صیاد خدایی» از مدافعان حرم اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در اقدام تروریستی ضد انقلاب بار دگر چهره پلید و جنایتکار گروه کفر و استکبار را به نمایش گذاشت.



به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، متن پیام تسلیت دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی به شرح زیر است:


انا لله و انا الیه راجعون
خانواده محترم شهید گرانقدر سرهنگ پاسدار صیاد خدایی
سلامٌ علیکم
هر کجا بیرق نور و حقیقت در مقابل هجمه ظلمت و پلیدی برافراشته می‌شود، تکراری پر صلابت از نبرد حق علیه باطل رقم می‌خورد. این اراده الهی است که خط سرخ شهادت را مستدام می‌دارد و بندگان شایسته خود را به مقام شامخ «عند ربهم یرزقون» می‌رساند.
شهادت شهید والا مقام «صیاد خدایی» از مدافعان حرم اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در اقدام تروریستی ضد انقلاب بار دگر چهره پلید و جنایتکار گروه کفر و استکبار را به نمایش گذارد. بی تردید اعمال غیرانسانی این عناصر تروریست نه تنها از ایمان و اراده ملت بزرگ ایران نخواهد کاست بلکه روحیه ایثار و شهادت را در میان آنان بیش از گذشته شعله‌ور خواهد کرد.
بی شک اینگونه اقدامات ددمنشانه در این موقعیت حساس که ملت آخرین بند‌های استعمار و تحریم را به خوبی با تدابیر ارزشمند رهبری و همبستگی و توان داخلی می‌گسلد و آماده حرکت جهادی در گام دوم انقلاب است، نشان دهنده مسیر صحیح و پیروزمندانه دولت و ملت غیور ایران است.
اینجانب ضمن عرض تسلیت و تهنیت خدمت مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، ملت شهیدپرور ایران و خانواده معظم ایشان، صبر جمیل بازماندگان و علو درجات آن شهید معزز را از بارگاه ایزد منان خواستارم.
روحش شاد، یادش گرامی و راهش پر رهرو باد.
سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار