آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۲۰۸۶

اقدام جدید سوئدی‌ها در نقض حقوق شهروند ایرانی/ قطع ارتباط نوری با خانواده

ارتباط تلفنی حمید نوری با خانواده، حدود ۲۰ روز است که قطع شده و اعضای خانواده وی در نگرانی به سر می‌برند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حمید نوری شهروند ایرانی که از آبان سال ۹۸ در سلول انفرادی سوئدی‌ها به سر می‌برد، پس از برگزاری بیش از ۹۰ جلسه دادگاه و در حالی که در انتظار صدور حکم دادگاه سوئدی می‌باشد، از ۲۰ روز قبل امکان تماس تلفنی با خانواده را از دست داده است.

بر اساس گزارش‌های دریافتی، دستگاه قضائی سوئد محل نگه‌داری حمید نوری را تغییر داده، اما شرایط وی تغییر نکرده است و این در حالی است که با توجه به پایان روند برگزاری دادگاه، انتظار می‌رفت محدودیت‌های سخت اعمال شده در خصوص او از جمله نگه‌داری در سلول انفرادی تغییر کند.

خانواده حمید نوری در طول ۲۰ روز گذشته تلاش‌های فراوانی کردند تا با وی تماس داشته و از وضعیت سلامتی او آگاه شوند، اما دستگاه قضائی کشور سوئد هر بار با بهانه‌ای از برقراری این تماس خودداری نموده است.

نوری پس از بازداشت نیز تا هفت ماه و نیم امکان تماس تلفنی و تا ۲ سال امکان ملاقات حضوری با خانواده را نداشت.

همچنین در سفر آخر خانواده حمید نوری به سوئد، امکان ملاقات نوه‌های او با وی نیز علیرغم درخواست‌های مکرر فراهم نشده است.

قابل ذکر است حمید نوری در روند یک دادرسی غیرقانونی، بنا بر شکایت تعدادی از اعضای گروهک تروریستی منافقین و به اتهامات واهی در کشور سوئد مورد محاکمه قرار گرفته و در طول دو سال و نیم گذشته با نقض مکرر حقوق شهروندی از جمله نگه‌داری در سلول انفرادی، ضرب و شتم، عریان کردن اجباری، عدم دسترسی به پزشک و مواردی از این دست روبرو بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار