کد خبر:۱۰۱۳۱۵۲

افزایش دما در بیشتر مناطق کشور/ رگبار باران در برخی استان‌ها

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از افزایش تدریجی دما در بیشتر مناطق کشورو وقوع رگبار باران و وزش باد شدید در برخی استان‌ها خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صادق ضیاییان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: طبق آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی یکشنبه و دوشنبه (۸ و ۹ خردادماه) در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، زنجان، بخش‌هایی از گیلان، غرب مازندران و ارتفاعات البرز در استان‌های قزوین، البرز و تهران، در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب رگبار باران در پاره‌ای نقاط رعد و برق، وزش باد شدید موقتی و درمناطق مستعد همراه با خیزش گرد و خاک پیش بینی می‌شود. این شرایط طی روز‌های سه شنبه و چهارشنبه (۱۰ و ۱۱ خردادماه) در شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی رخ خواهد داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه گفت: بعد از ظهر امروز (۸ خردادماه) بارش پراکنده در استان‌های همدان، مرکزی، شمال کردستان و شمال لرستان دور از انتظار نیست.

وی افزود: با جنوبی شدن جریانات روی دریای عمان، از دوشنبه تا چهارشنبه در ارتفاعات جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات شمال هرمزگان، در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید و در پاره‌ای نقاط خیزش گرد و خاک انتظار می‌رود.

ضیاییان در ادامه اظهارکرد: پنجشنبه در بخش‌هایی از استان اردبیل و ارتفاعات البرز مرکزی در استان‌های تهران و البرز بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: از امروز تا آخر هفته در خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، جنوب خراسان رضوی و نوار شرقی کرمان وزش باد شدید همراه با خیزش گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و دید افقی رخ خواهد داد.

وی در ادامه از روند تدریجی افزایش دما طی پنج روز آینده در نیمه شمالی، غرب و جنوب غرب کشور خبرداد.

به گفته ضیاییان امروز و فردا نواحی شرقی و مرکزی خلیج فارس و از امروز تا چهارشنبه شرق دریای عمان مواج و متلاطم خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۹ خردادماه) کمی‌ابری، در بعد از ظهر نیمه‌ابری، گاهی وزش باد شدید با احتمال رگبار باران با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۰ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (۱۰ خردادماه) صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۸ و ۹ خردادماه) اهواز با دمای ۴۲ و ۴۳ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۴ و ۷ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار