کد خبر:۱۰۱۴۲۰۲

وضعیت ترافیکی معابر منتهی به حرم امام خمینی (ره)

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: ترافیک معابر بهشت زهرا (س) تحت کنترل است و تردد‌ها و عبور و مرور در حال انجام است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار محمدحسین حمیدی رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اعلام حضور صد درصدی تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ در معابر پیرامونی و منتهی به بهشت زهرا (س)، به ممنوعیت‌های توقف از ساعت ۲۴ روز جمعه نیز اشاره داشت و افزود: توقف تمام وسایل نقلیه در مدخل‌های ورودی، خروجی و خیابان‌های فرعی منتهی به پارکینگ‌ها و نیز خیابان‌های اصلی محوطه بهشت زهرا (س) ممنوع است.

وی افزود: توقف تمام وسایط نقلیه در طول بلوار علامه عسگری در هر دو مسیر از سه راهی باقر شهر تا پل حرم (خلیج فارس) و توقف کلیه وسایل نقلیه در طول بزرگراه شهید هاشمی (صالح آباد) از پل صنیع‌خانی تا علامه عسگری ممنوع است.

سردار حمیدی توصیه داشت: با توجه به اختصاص ۱۷ پارکینگ مختص و مجزی به هر استان، تمام مراجعین نهایت همکاری را با پلیس راهور در ترددها، محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها داشته باشند و به تمام تابلو‌ها و علایم اهتمام و توجه داشته باشند و همچنین از توقف‌ها در ورودی پارکینگ‌ها خودداری کرده و از ورود به پارکینگ‌هایی که مربوط به استان آن‌ها نیست خودداری کنند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه ترافیک معابر بهشت زهرا (س) تحت کنترل است و تردد‌ها و عبور و مرور در حال انجام است، گفت: مراجعین به این نکته توجه داشته باشند توقف در حاشیه معابر خصوصا بزرگراه‌ها ممنوع است.

وی در پایان تاکید ویژه داشت که عابرین پیاده در تردد‌های عرضی از محل‌های ناایمن و غیر مجاز مانند بزرگراه‌ها و در ساعات تاریکی و مخصوصا شب‌ها با توجه به خطرات بسیار زیاد این کار توجه ویژه داشته و از این اقدام خودداری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار