کد خبر:۱۰۱۶۰۶۷

توضیح وزارت نفت درباره توسعه میدان مشترک هنگام

اداره کل روابط عمومی وزارت نفت اعلام کرد توافق نهایی برای توسعه میدان مشترک هنگام و تعیین سهم هر یک از طرف‌ها منوط به تشکیل کارگروه‌های فنی مشترک ۲ کشور و بررسی‌های کارشناسی درباره ابعاد فنی، حقوقی و قراردادی است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اداره کل روابط عمومی وزارت نفت ابهام‌های ایجاد شده درباره توسعه میدان مشترک هنگام را تبیین و اعلام کرد: ایران و عمان دو همسایه خوب با ظرفیت‌های بالای همکاری به‌ویژه در بخش‌های مرتبط با انرژی و نفت و گاز هستند. سفر اخیر جواد اوجی، وزیر نفت به همراه رئیس‌جمهوری به عمان نویدبخش فصلی نو از روابط دو کشور بوده است. در این سفر همان‌طور که پیش از این از سوی مقام‌های مسئول ایرانی و عمانی به اختصار مطرح شده، توافق‌های خوبی در زمینه توسعه همکاری‌ها در بخش نفت و گاز انجام شد که از جمله آن‌ها می‌توان به توافق برای توسعه یکپارچه میدان مشترک هنگام اشاره کرد.

در ادامه آورده شده است: با وجود اینکه میدان هنگام میدان بزرگی به شمار نمی‌آید، اما توافق برای توسعه یکپارچه آن با توجه به میدان‌های پرشمار مشترک نفت و گاز در منطقه خاورمیانه و خلیج فارس، می‌تواند الگویی برای حداکثرسازی منافع کشور‌های منطقه از این میدان‌ها باشد.

روابط عمومی وزارت نفت اعلام کرد: متأسفانه به تازگی به‌دلیل اظهار نظر برخی افراد غیرمسئول این گمانه اشتباه ایجاد شده است که ایران و عمان درباره جزئیات توسعه میدان به توافق نهایی رسیده‌اند و سهم هر یک از طرف‌ها نیز از میدان تعیین شده است، در حالی که توافق نهایی منوط به تشکیل کارگروه فنی مشترک دو کشور و بررسی‌های کارشناسی درباره ابعاد فنی، حقوقی و قراردادی توسعه میدان است. این موضوع یکی از مواردی است که در سفر اخیر وزیر نفت به عمان درباره آن توافق شد.

در پایان عنوان شد: با این حال اظهارنظر‌ها از سوی برخی افراد غیرمسئول که می‌تواند به روند تازه احیا شده روابط دو کشور در زمینه نفت و گاز آسیب وارد و پیشرفت این همکاری‌ها را دچار تأخیر کند، ثمری جز ضربه به منافع ملی و همکاری‌های منطقه‌ای کشور نخواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار