کد خبر:۱۰۱۷۷۸۱
نظری در گفتگو با دانشجو؛

دانشجویان اهوازی حضور در برنامه سخنرانی محسن رضائی را تحریم کردند/ مسئولین خوزستانی ذره‌ای پاسخگویی نسبت به عملکردشان ندارند

دبیر تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خوزستان: حضرت آقا در دیدار اخیر دانشجویان چندین بار تذکر دادند که دانشجویان با مسئولین صحبت کنند ولی هروقت مسئولین را به دانشگاه دعوت می‌کنیم به بهانه‌های مختلف نمی‌پذیرند.

نظری: دانشجویان اهوازی حضور در برنامه سخنرانی محسن رضائی را تحریم کردند/ مسئولین خوزستانی ذره‌ای پاسخگویی نسبت به عملکردشان ندارند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، رضا نظری دبیر تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خوزستان با اشاره به عدم پذیرش دعوت دانشجویان از طرف محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهور و نشست نمادین ایشان در دانشگاه گفت: از زمان تشکیل دولت از مسئولین مختلفی به خصوص مسئولین خوزستانی درخواست کردیم که در دانشگاه‌های استان حضور پیدا کنند ولی متاسفانه هیچ کدوم از این مسئولین دعوت بسیج دانشجویی را اجابت نکردن و تشریف نیاوردند؛ سفر های مختلفی معاونین رئیس‌جمهور و شخص رئیس جمهور به خوزستان داشتند و بیشترین استانی که آقای رئیسی تشریف آوردند استان خوزستان بوده اما دیداری با دانشجویان نداشتند و معاونین ایشان هم به همین شکل بوده آقای محسن رضایی هم همینطور بوده، چند بار دعوت کردیم که به دانشگاه بیایند و پاسخگو در برابر جامعه نخبگانی، دانشجویان و افکار عمومی استان پاسخگو باشد ولی نپذیرفتند.

وی افزود: آقای محسن رضایی در برنامه‌ای در دانشگاه چمران اهواز با عنوان فرصت‌ها و چالش‌های اقتصادی استان خوزستان درباره شعار سال که به مناسبت شهادت شهید چمران برگزار شده بود، تشریف آوردند ولی در این همایش نه از دانشجوها دعوت شده بود و نه تریبونی به ما اختصاص دادند؛ تشکل‌های دانشجویی استان نیز پیرو برگزاری جلسه با ایشان بودند اما متاسفانه قبول نکردند و در این نشست فقط مسئولین استانی، اساتید دانشگاهی و مسئولین دانشگاه حاضر بودند و دانشجویی در این مراسم حضور نداشت.

دبیر تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خوزستان درباره عدم پاسخگویی مسئولین استانی اظهار کرد: این برای ما در استان خوزستان بسیار دردناک است که مسئولین خوزستانی دولت پاسخگوی دانشجویان نیستند و پاسخگو نبودن به مدیران داخل استان نیز سرایت می‌کند؛ استان خوزستان با بحران‌های زیادی مواجه است، ما در استان پشت سر هم بحران داریم و ماهی نیست که اتفاقی در استان خوزستان در کشور رسانه‌ای نشود و این مورد لزوم دارد که مسئولین با مردم حرف بزنند و با دانشجویان و قشر نخبگانی جامعه تعامل داشته باشند.

وی با اشاره به فرمایشات رهبری در دیدار اخیر دانشجویان عنوان کرد: حضرت آقا در دیدار اخیر دانشجویان چندین بار تذکر دادند که دانشجویان با مسئولین صحبت کنند ولی هروقت مسئولین را به دانشگاه دعوت می‌کنیم به بهانه‌های مختلف نمی‌پذیرند و این نشانه بدی برای استان خوزستان است که متاسفانه مسئولین پاسخگو نیستند و غالبا ژست حضور برای حل مشکلات خوزستان را می‌گیرند ولی ذره‌ای پاسخگویی نسبت به عملکردشان در استان خوزستان ندارند؛ در اتفاقات مختلف اکثر مسئولین کشور به خوزستان تشریف میاورند ولی نشستی با دانشجویان ندارد و این نوع برخورد را مردم استان نمی‌پذیرند؛ رفت و آمد، عکس گرفتن با مشکلات و شرکت در برنامه های نمادین برای مردم اهمیت چندانی ندارد مطالبه دانشجویان و مردم استان این است که مسئولین نسبت به عملکردشان پاسخگو باشند.

رضا نظری درباره عدم حضور دانشجویان در برنامه‌ای با سخنرانی محسن رضائی تصریح کرد: در این دیدار تخاطبی با دانشجویان از طرف آقای رضایی اتفاق نیفتاد و خیلی از دانشجویان رفتن به این برنامه رو تحریم کرده بودند؛ این برنامه را پارک علم و فناوری استان زحمت اجرا را کشیده بود ولی هرچقدر که دانشجویان پیگیری کردند که پرسش و پاسخی در برنامه باشد؛ ایشان نپذیرفته بودند و برنامه را جوری چیده بودند که ایشان صرفاً صحبت کنند.

وی افزود: حضور ایشان در دانشگاه حضور نمادینی بود که از نظر جنبش دانشجویی و بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران حضور به این شکل، تاثیراتی منفی در جو دانشگاه میگذارد و به همین خاطر خیلی از دانشجویان نشست را تحریم کرد و در فضای مجازی و حقیقی منتقد حضور این شکلی مسئولین در دانشگاه بودند؛ امیدواریم دیگر مسئولین که در استان تشریف می‌آورند اهمیت افکار عمومی را درک کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار