آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۹۶۵۹

۵۷ مجروح و ۲ کشته در پی واژگونی اتوبوس در مسیر اراک - بروجرد

سرپرست جمعیت هلال احمر استان مرکزی گفت: واژگونی یک دستگاه اتوبوس در ساعت یک و ۵۲ دقیقه بامداد امروز (سه شنبه) در مسیر اراک - بروجرد ۲ کشته و ۵۷ مجروح بر جا گذاشت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، «عبدالکریم شعبانزاده» افزود: امدادگران جمعیت هلال احمر استان مرکزی بلافاصله به محل وقوع حادثه اعزام شدند که متاسفانه ۲ نفر از مسافران در دم فوت کرده بودند و ۵۷ سرنشین دیگر نیز نیازمند اعزام به مراکز درمانی بودند.

وی بیان کرد: ۹ نفر از مجروحان این حادثه به بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) اراک و ۴۸ مجروج دیگر به بیمارستان‌های شهید چمران بروجرد و شهدای عشایر خرم آباد منتقل شدند.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان مرکزی ادامه داد: علت این حادثه از سوی کارشناسان پلیس راه در دست بررسی است.

۱۲ هزار داوطلب جوانان و امدادگر در جمعیت هلال احمر استان مرکزی فعالیت دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار