کد خبر:۱۰۲۰۶۷۹
رئیس دانشگاه تبریز:

دانشجویان صحنه‌هایی به یاد ماندنی در المپیاد ورزشی به نمایش می‌گذارند

رئیس دانشگاه تبریز گفت: فرزندان برومند این مرز و بوم در پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور، صحنه‌های به یاد ماندنی از فرهنگ و تمدن ایران اسلامی را به نمایش می‌گذارند.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، صفر نصراله‌زاده، رئیس دانشگاه تبریز در مراسم افتتاحیه پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در تبریز، ضمن خیرمقدم برای مهمانان این مراسم، اظهار کرد: خدا را شاکر هستیم که به دنبال بازگشایی حضوری دانشگاه‌ها، فروکش کردن کرونا و با تدابیر شایسته وزارت علوم، میزبان دانشجویان سراسر کشور در مشهدالشهدای دانشگاه‌های کشور هستیم.


نصراله‌زاده با تقدیر از حسن اعتماد وزارت علوم و تلاش همکاران دانشگاه تبریز که از هیچ کوشش جهادی برای برگزاری بهینه المپیاد دریغ نکردند، گفت: امیدواریم مجموعه‌ی شرایط ایجاد شده به برگزاری شایسته‌ی این رویداد مهم کمک کند و همگی شاهد صحنه‌های زیبایی از جذابیت‌های ورزش در تبریز باشیم.


رئیس دانشگاه تبریز با بیان اینکه پیشوایان ورزش سنبل ایران اسلامی هستند، خطاب به دانشجویان گفت: دانشجویان حفظ و حراست از فرهنگ و اصیل ایرانی وظیفه سنگینی است که همگی باید از آن پیروی کنیم و ضمن آرزوی سلامتی برای برای دانشجویان عزیز در شهر اولین‌ها، امیدواریم ساعات خوشی را در شهر زیبای تبریز تجربه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار