آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۳۸۴۶
سرلشکر سلامی:

دانشجویان مشعل‌داران دانش و بیرق‌داران آگاهی هستند

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: دانشجویان مشعل‌داران دانش و بیرق‌داران آگاهی و پویندگان راه اقتدار علمی جامعه اسلامی هستند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر امروز چهارشنبه (۵ مرداد) در آئین بیست و هفتمین دوره طرح ولایت بسیج دانشجویی که در سالن انقلاب اسلامی مجتمع فرهنگی آیه‌ها در مشهد مقدس برگزار شد، اظهار کرد: خوشحال هستم که امروز توفیق زیارت شما خواهران و برادران دانشجو و جوان را پیداکردم.

وی افزود: شما که مشعل‌داران دانش و بیرق‌داران آگاهی و پویندگان راه اقتدار علمی جامعه اسلامی ما هستید و خود را آماده می‌کنید برای پذیرش مسئولیت‌های بزرگ در آینده نزدیک تا این کشور عظیم و پهناور نه فقط از حیث جغرافیایی بلکه از حیث تاثیر میدان سیاسی، عظیم از جهت وجود میدان جاذبه فرهنگی، عظیم از جهت نفوذ عمیق معنوی در ورای مرز‌های جغرافیایی، نفوس و ایستادگی در علم نفوس یعنی بزرگ از جهت مساحت مقاومتی که این انقلاب بزرگ با محوریت قلب عالم ایران عزیز ایجاد کرده است.

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: شما در مسیر شکل‌دهی به عناصر و اجزای تمدن نوین اسلامی هستید تا حداقل بخش مهمی از سیاره زمین را تحت‌الشعاع حاکمیت ارزش‌های الهی اسلامی قرار دهید و جلوه‌ها و مظاهر باشکوه یک تمدن عظیم اسلامی را پس از قرن‌ها در این عالم به ظهور برسانید. شما که می‌روید تا زمینه‌های ظهور منجی عالم بشریت را فراهم کنید و طلیعه‌داران ظهور امام عصر هستید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار