آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۵۳۲۲
در بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های دانش بنیان وزارت دفاع؛

زارع‌پور: نیاز‌های کشور را باید مبتنی بر دانش و فناوری بومی برطرف کنیم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مایه افتخار است که دوستان ما در وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با تلاش، مجاهدت و کار شبانه روزی توانسته‌اند نیاز بخش دفاعی کشور به تجهیزات و تولیدات خارجی برطرف و همه آن‌ها را بومی‌سازی کنند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عیسی زارع‌پور در بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های دانش بنیان وزارت دفاع اظهار کرد: امروز شاهد هستیم که در بخش‌های مختلف کشور از صنایع نفت و گاز گرفته تا حوزه ارتباطات که حوزه کاری ماست کار‌های خوبی در وزارت دفاع انجام شده است. امیدوارم که این حرکت ادامه داشته باشد تا بتوانیم نیاز‌های کشور را مبتنی بر دانش و فناوری بومی برطرف کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: من بار‌ها گفتم اگر شرایط برای جوانان فراهم باشد می‌توانند محصولات باکیفیت و در حد رقابت با نمونه‌های خارجی را تولید و نیاز کشور را برطرف کنند.

زارع‌پور افزود: محصولاتی که امروز در این نمایشگاه عرضه شده به چندین کشور دنیا صادر می‌شود. این اتفاق می‌تواند در همه حوزه‌ها نیز رخ دهد. انشاالله در گام دوم انقلاب اسلامی ما شاهد رشد و بالندگی ایران اسلامی در حوزه صادرات محصولات هایتک و با دانش و فناوری بالا باشیم.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از محصولاتی که در این نمایشگاه ارائه شده به سفارش اپراتور‌های مخابراتی و وزارت ارتباطات تهیه شده بود و بخش‌هایی نیز جدید بود که بنده تاکید کردم دوستان در تعاملات آتی این ظرفیت‌ها را مدنظر قرار دهند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حوزه محصولاتی که نیاز وزارت ارتباطات است نیز با وزارت دفاع و مجموعه شرکت‌های دانش بنیان زیرمجموعه وزارت دفاع اعلام آمادگی می‌کنیم تا انشاالله بتوانیم محصولات دیگری که از خارج از کشور تامین می‌شود را بومی‌سازی کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار