آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۵۹۹۴
جانشین فرمانده سپاه:

صهیونیست‌ها هرگز ۸۰ سالگی خود را نمی‌بینند

سردار علی فدوی در تجمع ضدصهیونیستی در میدان فلسطین گفت: دشمن به شک درست کردن در جبهه حق رو آورده است؛ باید مراقب بود. شهدای این روزهای فلسطین چند برابر زنده بودن شان غوغا خواهند کرد.

روند پر کردن دست فلسطینیان را ادامه می‌دهیمبه گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عصر امروز سه شنبه (۱۸ مرداد) جمعی از مردم تهران با برگزاری تجمعی در میدان فلسطین جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند.

در این مراسم سردار دریادار علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: از آغاز نهضت اسلامی در سال ۱۳۴۲، امام خمینی (ره) بزرگترین مسئله جهان اسلام را آزادی قدس شریف اعلام کردند.

وی ادامه داد: در حال حاضر جبهه‌ای حق است که شرایط را برای ظالمان تعیین می‌کند و رژیم صهیونیستی مجبور به پذیرش این شرایط است. این وعده خداست که حزب الله پیروز میدان و حزب شیطان به طور قطع شکست می‌خورد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: سردار شهید سلیمانی دست فلسطینیان را پر کرد؛ این روند دائمی است و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این راه را ادامه خواهد داد.

وی با تأکید بر جایگاه والای شهدا ادامه داد: به طور قطع، شهدای فلسطینی از زمان حیاتشان، قوی‌تر و تأثیر گذارتر هستند، همان طور که شهید سلیمانی از سردار سلیمانی، قوی‌تر است.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پایان تصریح کرد: به دلیل اینکه رژیم صهیونسیتی ظالم و باطل است، ان‌شاءالله ۸۰ سالگی خود را نخواهد دید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار