پژوهش‌های کاربردی می‌تواند مبنای توسعه پایدار استان خوزستان باشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۷۰۱۸
سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز:

پژوهش‌های کاربردی می‌تواند مبنای توسعه پایدار استان خوزستان باشد

سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: امیدواریم با تصویب اولویت‌های پژوهشی استان در سال ۱۴۰۱ در شورای برنامه‌ریزی استان شاهد عملیاتی شدن این اولویت‌ها در راستای توسعه و ارتقای استان خوزستان باشیم.

پژوهش‌های کاربردی می‌تواند مبنای توسعه پایدار استان خوزستان باشد

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علی‌محمد آخوندعلی سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز در نشست کمیته آموزش و پژوهش کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری (آپفن) استان خوزستان که در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: در حوزه مسایل پژوهشی تجارب موفق و ناموفقی در استان داشته‌ایم؛ در جلسات مختلف با حضور مسئولان استانی بر این مسئله تاکید شده است که برای تحول استان باید از ظرفیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌ها استفاده شود.

آخوندعلی گفت: امیدواریم با تصویب اولویت‌های پژوهشی استان در سال ۱۴۰۱ در شورای برنامه‌ریزی استان شاهد عملیاتی شدن این اولویت‌ها در راستای توسعه و ارتقای استان خوزستان باشیم.

در ادامه احمدی موالی‌زاده، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خوزستان نیز بر لزوم بازنگری در برخی از فرآیند‌های حوزه پژوهش تاکید کرد و با اشاره به اهمیت مسئله‌ی آموزش در استان خوزستان از برگزاری هفته آموزش در این استان خبر داد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خوزستان بیان کرد: در این هفته که تلاش خواهیم کرد با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها همزمان باشد مسائل و مشکلات حوزه آموزش در مدارس و دانشگاه‌های استان با حضور افراد صاحب‌نظر بررسی می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خوزستان همچنین خواستار تدوین برنامه‌های لازم برای حفظ و نگه‌داشت نخبگان در این استان شد.

گفتنی است، این نشست با حضور علیرضا کیاست معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، قاسم صنگوری سواری مدیر مرکز آموزش و پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان، صابری رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد.

تعیین عنوان‌های پژوهشی استان در سال ۱۴۰۱ و بررسی وضعیت آموزش در استان خوزستان از دستورکار‌های سومین نشست کمیته آموزش و پژوهش کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری (آپفن) بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار