آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۷۴۵۹
در راستای متنوع‌سازی محیط‌‌های یادگیری و ایجاد روحیه کار جمعی صورت گرفت؛

صعود ۲۰۰ نفر از دانش‌آموزان به قله سبلان

در راستای متنوع‌سازی محیط‌های یادگیری و ایجاد روحیه کار جمعی، ۲۰۰ نفر از دانش آموزان پسر عضو انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با یاد شهید «علی لندی» موفق به فتح قله سبلان، سومین ارتفاع بلند ایران شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،  دانش‌آموزان انجمن‌های اسلامی با گرامیداشت ياد شهید علی لندی موفق به فتح قله ۴ هزار و ۸۱۱ متری سبلان شدند.

این اردو که در راستاي اجراي ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش و باهدف متنوع سازي محیط‌های یادگیری، افزایش روحیه کار گروهی و اعتمادبه‌نفس دانش آموزان طراحی‌شده بود تا دانش آموزان بتوانند با استفاده از ظرفیت و استعدادهای دانش آموزان استان‌های ديگر همديگر را به کار گروهی دعوت کنند.

دانش آموزان شرکت‌کننده در این اردوی تربیتی از مقطع متوسطه دوم بودند و از تمامی استان‌ها در این برنامه حضور پیدا کردند؛ البته بعضی از استان‌ها بادانش آموزان کمتر و بعضی از استان‌ها با تعداد دانش آموزان بیشتری در این برنامه شرکت کردند.

دانش آموزان عضو انجمن‌های اسلامی در این فتح دسته‌جمعی و در طول مسیر به کارگاه‌های مختلف فرهنگی و محتوایی در قالب گروه‌بندی و کار تشکیلاتی و جهادی در بستر طبیعت سبلان، طبیعت‌گردی، استفاده از آبگرم شابیل، حضور در بستر رودخانه تشکیل جلسات مباحثه گروهی با موضوعات فرهنگی و برگزاری برنامه‌های ورزشی و فرهنگی متنوع پرداختند.

در ورزش کوهنوردی تمام تلاش متمرکز بر استقامت ورزیدن برای رسیدن به هدف و فتح قله است و با توجه به این‌که این اردو در فصل تابستان و تعطیلات دانش‌آموزان، صورت گرفت از این منظر دانش آموزان در قالب این اردو به‌طور عملی به اهداف تشکیلاتی اتحادیه و به‌طور عملی استقامت برای نیل به هدف را مشق کردند

شایان‌ذکر است؛ برنامه چند قدم تا آسمان، صعود به قله مرتفع سبلان است؛ که امسال این برنامه با حضور دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان و حدود ۲۰۰ نفر از دانش آموزان پسر برگزار شد.

قله سبلان سومین قله بلند ایران و یک کوه آتش‌فشانی غیرفعال است که در قله آن دریاچه‌ای زیبا به چشم می‌خورد و تمام قلل آن در ایام سال پوشیده از یخ و برف‌های دائمی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار