آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۷۵۰۹
معاون وزیر بهداشت در گفتگو با دانشجو:

انتقال آبله میمونی فقط از طریق تماس پوستی ممکن است / نه واکسن نه مراقبت خاص؛ فقط قرنطینه + فیلم

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: آبله میمونی مثل کرونا نیست و به راحتی انتقال پیدا نمی‌کند و باید خیلی تماس نزدیک باشد و مهمترین آن‌ها از راه پوست است.

کمال حیدری معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی کشور در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: خانم ۳۴ ساله‌ای از طریق همسر خود که به تازگی از کانادا وارد کشور شده است به آبله میمونی مبتلا شده است.

وی تصریح کرد: بیماری آبله میمونی نوعی از بیماری است که از طریق تماس نزدیک به دیگران انتقال پیدا می‌کند و فرد مبتلا شده با علامت سردرد و بدن درد و تب و لرز که فکر می‌کرده‌اند کرونا است به پزشک مراجعه کرده بودند.

معاون بهداشت وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: تنها تفاوت علائم فرد مذکور دانه‌ایی بوده است که رو و کف دست وی مثل تاول ظاهر شده بود و به پزشک مراجعه کرده بودند و همکاران ما به ابتلای او به آبله میمونی مشکوک شده بودند و در یک آزمایشگاه مورد آزمایش قرار گرفتند که در نهایت اولین مورد ابتلا به آبله میمونی در کشور به ثبت رسیده است.

حیدری همچنین اضافه کرد: پس از تشخیص نهایی و تایید ابتلای فرد به آبله میمونی همراهان و افرادی که با وی در ارتباط بودند شناسایی شدند و نکات لازم را به وی آموزش دادند و بیمار و اطرافیان مشکوک او در حال حاضر در قرنطینه هستند.

وی یادآور شد: فرد بیمار و افرادی که به او نزدیک بوده‌اند یک هفته باید در قرنطینه باشند و وقتی که تاول‌ها و دانه‌های ایجاد شده روی پوست فرد مبتلا از بین می‌روند، فرد می‌تواند از قرنطینه خارج شود.

معاون بهداشت وزیر بهداشت در ادامه تاکید کرد: آبله میمونی مثل کرونا نیست و به راحتی به افراد انتقال پیدا نمی‌کند و باید خیلی تماس نزدیک باشد و مهمترین آن‌ها از راه پوست و تماس پوستی است که ضایعه پوستی به دیگران منتقل شود.

حیدری اضافه کرد: بیماری آبله میمونی نیاز به واکسن ندارد و خود به خود خوب می‌شود و نیاز به مراقبت خاصی هم ندارد و همین که فرد خود را قرنطینه کند و تا زمان بهبودی کامل از تماس نزدیک با دیگران پرهیز کند کافی است و ممکن است در صورت عدم مراقبت و تماس با فرد آلوده افراد در شهرهای مختلف به این بیماری مبتلا شوند.

وی تاکید کرد: افراد مبتلا به بیماری آبله میمونی در صورت داشتن علائم بیماری باید از تماس با دیگران خودداری کرده و برای روند درمانی به پزشک مراجعه کنند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار