آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۷۸۳۳
عظیمی در گفتگو با دانشجو:

آمریکا به زودی توافقِ مشروط را می‌پذیرد / آزادسازی ۱۰۰ میلیارد دلار از دارایی‌های ایران + فیلم

کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: نشانه‌های موجود حاکی از آن است که آمریکا به زودی پیشنهاد اتحادیه اروپا و پاسخ ایران را به صورت مشروط بپذیرد.

سعید عظیمی کارشناس مسائل سیاست خارجی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، درباره سرنوشت مذاکرات هسته‌ای در روزهای آینده اظهارکرد: بنظر می‌رسد که احیای توافق هسته‌ای نزدیک است به طوری که چندساعت پیش خبرگزاری cnn گزارشی را با ادعای عقب نشینی ایران از خطوط قرمز خود منتشر کرد تا افکار عمومی آمریکا برای اعلام رسیدن به توافق آماده کند.

وی افزود: رسانه‌های آمریکایی به ویژه رسانه‌های نزدیک به جریان دموکرات به دنبال القای این موضوع هستند که ایران از مواضع خود عقب نشینی کرده است. نشانه‌های موجود حاکی از آن است که آمریکا به زودی پیشنهاد اتحادیه اروپا و پاسخ ایران را به صورت مشروط بپذیرد و بعد از گذشته یک الی دو روز به صورت رسمی توافق را قبول کند

عظیمی ادامه داد: آمریکا همواره تلاش می‌کند که در مذاکرات از دادن امتیاز به ایران فرار کند؛ درحالی که این موضوع برای ایران قابل پذیرش نیست و از خطوط قرمز خود عقب نشینی نخواهد کرد

وی ایستادگی تیم مذاکره کننده ایرانی و اهمیت ندادن به ضرب العجل‌های طرف مقابل را از مهم‌ترین دلایل امتیازات ایران در این دوره از مذاکرات دانست و گفت: هماهنگی مناسب بین علی باقری، وزیر امور خارجه و دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز از دیگر دلایل دادن امتیاز به ایران در این دوره از مذاکرات بود. از طرفی گازدهی به 500 سانتریفیوژ نیز در این زمینه از اهمیت زیادی برخوردار بود.

این کارشناس با اشاره به امتیازات اقتصادی ایران بعد از احیای برجام بیان کرد: آنطور که برخی رسانه‌های غربی مانند پولیتیکو اعلام کرده‌اند، بعد از احیای توافق هسته‌ای نزدیک به 100 میلیارد دلار از دارایی‌های ایران آزاد خواهد شد که قطعا می‌تواند به اقتصاد ایران کمک کند.

عظیمی در پایان خاطرنشان کرد: اگر کارشکنی‌های آمریکا و متحدان این کشور مانند سال 2015 اتفاق نیفتد و شرکت‌های بزرگ سرمایه گذاری محسوس در ایران داشته باشند، می‌توانیم آینده خوبی را برای اقتصاد ایران پیش بینی کنیم. البته تمام این مسائل مشروط به این است که آمریکا کارشکنی و بدعهدی نکند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار