آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۸۰۷۰
وزیر کشور در جمع خبرنگاران:

مُهر گذرنامه در مرز منتفی است + فیلم

وزیر کشور در خصوص صدور برگه تردد یا گذرنامه اختصاصی برای ورود به کشور عراق با طرف عراقی مشغول مذاکره‌ایم، اما هنوز به نتیجه نرسیده‌ایم، گفت: امکان مهر کردن گذرنامه در مرز وجود ندارد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه جلسه ستاد مرکزی اربعین حسینی در جمع خبرنگاران گفت: جلسه امروز پیرامون مباحث کمیته فرهنگی ستاد برگزار شد و فعالان فرهنگی کشور در این کمیته حضور دارند؛ برنامه‌های فرهنگی پیش‌بینی شده اعم از برنامه‌های داخل ایران و عراق با استفاده از ظرفیت‌های هنری و علمی در نظر گرفته شده است.

وی افزود: برنامه‌های ما در حوزه‌ی گفتگو‌های علمی، تهیه کتاب، مقالات، پیش‌بینی مراسمات، همایش‌ها و فراهم کردن فعالیت‌های تبلیغاتی است که کار‌های ارزشمندی در این زمینه انجام گرفته است.

وزیر کشور گفت: برخی نیاز‌ها در جلسه مطرح شد که برای رفع آن پیگیری می‌کنیم و امیدواریم با کمک فعالان فرهنگی، بخشی از ظرفیت‌های واقعه بزرگ اربعین به نمایش در بیاید و زوار ایرانی و دیگر زائرانی که از ایران عبور می‌کنند هم بتوانند از خدمات فرهنگی استفاده کنند.

در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت نحوه صدور و تمدید گذرنامه زائرا اربعین گفت: در خصوص صدور برگه تردد موقت یا گذرنامه اختصاصی برای ورود به کشور عراق با طرف عراقی مشغول مذاکره‌ایم، اما هنوز به نتیجه نرسیده‌ایم.

وی درباره مهر کرد گذرنامه در مرز اظهار داشت: این امر شدنی نیست و افرادی گذرنامه‌هایشان اعتبار ندارد باید مراجعه کنند و قبل از سفر گذرنامه را مهر کنند.

وی با توجه به گرمای هوا در ایام اربعین و تمهیدات پیش‌بینی شده، خاطر نشان کرد: مه‌پاش‌ها برای مسیر در نظر گرفته شده و سعی کردیم تا میزان توان خنک‌کننده داشته باشیم و حتی برخی اتاق‌های خنک برای کسانی که گرما زده می‌شوند نیز در دستور کار بوده است.

وی درباره تزریق واکسن گفت: این قبلاً اعلام شد که افرادی که قصد سفر دارند دز یادآور را بزنند. اگر از دز سوم افراد شش ماه گذشته دز چهارم هم تزریق شود.

وزیر کشور گفت: منظور از دز یادآور دز تکمیل‌کننده است، حالا برای یک نفر دز دوم می‌شود و برای فردی دیگر دز سوم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار