به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، شمسالدین حسینی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز قوهمقننه اقدام مرکز وکلای قوه قضائیه را خلاف قانون دانست و گفت: مرکز وکلا اگر ابهامی داشته باید پیش از اعلام نتیجه حرف از استفساریه میزدند، نه اینکه پس از اعلام نتیجه حق حدود 100 هزار داوطلب را به دلیل تعارض منافع نادیده بگیرند و امروز صحبت از استفساریه کنند.
وی افزود: حقوق مردم در این راستا لطمه خورده وای کاش براساس نامهای که رئیس مجلس به رئیس قوه قضائیه نوشت، تأمل صورت میگرفت. مرکز وکلا اگر قائل به نظر مجلس بود، مجلس نظر خود را اعلام کرده بود، ولی اگر قائل به استفساریه بودند، نیز باید صبر میکردند تا مجلس استفساریه دهد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس بیان کرد:امیدوارم اینکه نه تمکینی در برابر قانون صورت گرفت و نه استفساریهای از جانب مجلس داده شد، بابی برای این نشود که هر کس خود را مفسر قانون بداند و قانون را براساس منافع خود تفسیر کند.
نماینده تنکابن در مجلس خطاب به آقای قالیباف گفت: امیدوارم با کمکی که شما و نمایندگان مجلس انجام میدهید، حقوق مردم را باز بستانید، اما این رفتار نباید بدعت شود.
در ادامه مجتبی یوسفی نماینده اهواز در مجلس نیز در تذکر شفاهی نسبت به برگزاری آزمون وکالت گفت: حق حدود 90 هزار جوانی که با امید در این شرایط بد اقتصادی و مشکلات اشتغال، تحصیلات دانشگاهی انجام دادند و در این آزمون شرکت کردهاند اکنون رعایت نشده است.
نماینده اهواز ادامه داد: قانون به حق و مشخص مجلس که یکی از قوانین خوب در بحث تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار است با صراحت از سوی مرکز وکلای قوه قضائیه دور زده شده است.
یوسفی تصریح کرد: اگر شعار میدهیم که قانون باید رعایت شود بهترین کار این است که خودمان اجرا کننده باشیم نه اینکه حدود 90 هزار جوان در آزمون شرکت کنند و فقط 2500 نفر قبول شوند در حالی که سال قبل حدود 7 هزار نفر قبول شدند لذا این موضوع تعارض منافع است.