آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۹۹۳۹
سیاهکلی در جمع خبرنگاران مطرح کرد؛

منتظر کاهش قیمت خودرو نباشید/ آیین نامه واردات خودرو تاثیری بر تنظیم بازار ندارد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: با آیین نامه فعلی واردات خودرو حداکثر ۵۰ تا ۶۰ هزار خودرو وارد کشور می‌شود که تاثیر چندانی در تنظیم بازار خودرو و کاهش قیمت‌ها نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، لطف الله سیاهکلی مرادی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به آیین‌نامه واردات خودرو اظهارکرد: متاسفانه تدوین آیین نامه واردات خودرو بدون همکاری با مجلس شورای اسلامی تصویب شد؛ این آیین نامه واردات خودرو را تا سقف 20 هزار دلار پیش بینی کرده است درحالی که باید 25هزار دلار باشد.

وی افزود: کشور ما درحال حاضر به خودروهای ویژه برای راه سازی و عملیات عمرانی و معدنی نیاز دارد؛ اما متاسفانه خودروهای مناسبی در این حوزه نداریم و با این سقف قیمتی نمی‌توانیم وارد کنیم. قرار بود خودروهای زیر 25هزار دلار، حداکثر 10 تا 20 درصد تعرفه داشته باشند؛ درحالی که این موضوع در آیین نامه شناور شده و تعرفه بالاتری در نظر گرفته شده است

سیاهکلی گفت: هماهنگی واردات خودرو با خودروسازان باعث انحصار در بازار می‌شود؛ بزرگترین مشکل ما انحصار در بازار خودرو است لذا نباید فرآیند واردات نیز در اختیار دو شرکت بزرگ خودروسازی باشد. با این آیین نامه حداکثر 50 تا 60 هزار خودرو وارد کشور می‌شود که تاثیر چندانی در تنظیم بازار خودرو و کاهش قیمت‌ها نخواهد داشت. درحالی که واردات حدود 100 تا 150 هزار خودرو می‌تواند بر بازار اثر گذار باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار