آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۱۱۵۰
هدایت در گفتگو با دانشجو:

فروش متری مسکن با ساز و کار قانونی جدید+ فیلم

رئیس سازمان نوسازی شهرداری تهران گفت: در صورت مشارکت مردم در بحث خرید مسکن متری هم تولید اشتغال خواهد شد و هم می‌توانیم بخشی از مسکن مورد را تولید کنیم.

سیدمهدی هدایت رئیس سازمان نوسازی شهرداری تهران، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: قبلا فروش متری مسکن در شهر تهران به دلایل مختلفی یک تجربه موفق نبود و ما این موضوع را آسیب شناسی کردیم و اولین دلیل آن این بود که پروژه‌هایی که از طریق فروش متری به مردم واگذار و پیش فروش شده، متأسفانه خیلی پیشرفت خوبی نداشتند و خریداران هم وقتی که این وضعیت را دیدند، آمدند و پولشان را طبق سودی که از قبل در قراردادشان پیش بینی شده بود دریافت کردند.

وی تصریح کرد: در مدل جدید فروش متری واحد مسکونی ما پروژه‌هایی را طراحی کرده‌ایم که عموما در مرحله اسکلت هستند و شرکای خیلی خوبی دارند که با برنامه زمان بندی شده کار را پیش می‌برند.

رئیس سازمان نوسازی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: قطعا وقتی خریداران وقتی پیشرفت هفتگی کار را می‌بینند و آن ارزش افزوده‌ای که در پروژه‌ها اجرا می‌شود، برای خرید متری زمین ترغیب شده و نگرانی آن‌ها برطرف می‌شود.

 

ارائه فروش متری مسکن در بورس کالا!

هدایت همچنین اضافه کرد: بحث دوم این است که ما در فروش متری واحدهای مسکونی را در بورس کالا ارائه خواهیم کرد و طبیعتا بورس کالا ساز و کار قانونی و ایمن خودش را دارد و طبیعتا اعتماد خریداران بیشتر می‌شود و به ما کمک می‌کند از خرید خرده منابعی که دست مردم موجود است و به جای آنکه آن را در سرمایه‌گذاری‌های کاذبی چون خرید دلار و سکه ببرند، آن را به سمت خرید متری مسکن بیاوریم.

وی تأکید کرد: در صورت مشارکت مردم در بحث خرید مسکن متری هم تولید اشتغال خواهد شد و هم می‌توانیم بخشی از مسکن مورد را تولید کنیم و از طرف دیگر افراد طی چند مرحله خرید متری مسکن، در نهایت بتوانند صاحب خانه در شهر تهران شوند.

رئیس سازمان نوسازی شهرداری تهران اضافه کرد: به طور استثنا واحدهای مسکونی که در گود آذری با مشارکت بنیاد مسکن و شهرداری تهران ساخته می‌شود به خانواده‌هایی تخصیص داده شده است که در گود ناایمن که جزو محلات هدف نوسازی ما هستند و به آن‌ها تحویل خواهد شد و گود هم به فضای سبز و پارک تبدیل می‌شود.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار