کد خبر:۱۰۳۱۴۲
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بروجن:
جوانان ایرانی با تلاش شبانهروزی خود جای استاد شهریاری را پر خواهند کرد
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بروجن با صدور بیانیهای اعلام كرد: جوانان ایران در خصوص اين ترور خاموش نخواهند ماند و با تلاش شبانه روزی خود جای شهید شهریاری را پر خواهند کرد.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد، در این بیانیه آمده است: بار دیگر دست استکبار از آستین بدخواهان ایران بیرون آمد و موجب ترور دو استاد دانشگاه شهید بهشتی شد که در این اقدام استاد شهریاری، شربت شیرین شهادت را نوشید و استاد عباسی مجروح شد.
این بیانیه مي افزايد: استکبار جهانی هنگامی که با تحریم ها نتوانست جلوی پیشرفت علمی ایران اسلامی را بگیرد، این بار از راهی دیگر وارد عمل شد و با اقدام به ترور منابع بزرگ علمي ایران تلاش می کند تا ایران را از پیشرفت علمی باز داشته و دوباره آن را رو به جیره خواری از منابع علمی خارجی بکشاند.
دانشجویان بسیجی دانشگاه پیام نور بروجن با تأکید بر اینکه جوانان غیور ایرانی هرگز بار ذلت را نمی پذیرند، عنوان کردند: جوانان و دانشجویان ایران خاموش نخواهند نشست و با تلاش شبانه روزی خود جای خالی شده شهید شهریاری ها را پر خواهند کرد.
در پایان این بیانیه با استناد به حدیثی از پیامبر اسلام(ص) خطاب به دشمنان نظام آمده است: جوانان و دانشجویان ایرانی قله های رفیع علم و پیشرفت را طی خواهند كرد و به علم اگر در ثریا نیز باشد، دست خواهند یافت./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰