آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۱۵۸۶
وزیر کشور:

هماهنگی اقلیم کردستان عراق برای عبور زائران ستودنی است

وزیر کشور گفت: مردم و مسئولان اقلیم کردستان عراق استقبال گرمی از زائران اربعین از ایران و دیگر کشور‌ها داشته و این هماهنگی قابل ستودنی است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد وحیدی روز شنبه در مرز باشماق مریوان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از مسئولان استان سلیمانیه و مردم کردستان عراق که پذیرای زائران ما هستند، تشکر ویژه داریم.

وی افزود: اعزام زائران برای اولین بار از مرز باشماق اتفاق افتاده است و این مهم یک کار فرهنگی بوده و نشان دهنده روابط عمیق فرهنگی و معنوی بین دو کشور است.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: هماهنگی و استقبال گسترده از زائران در مرز باشماق نشان دهنده این است که مردم کردستان محبان اهل بیت هستند.

وحیدی اعلام کرد: امروز حدود ۷ هزار نفر از مرز رسمی باشماق عبور کردند و برای اولین سال و با توجه به ظرفیت‌های موجود در دو طرف مرز یک اقدام مناسب است.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم در سال‌های آینده بر این تعداد افزوده شود و زائران بیشتری بتوانند به صورت روزانه از این مرز عبور کنند، چون شرایط مناسبی اینجا فراهم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار