آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۴۴۱۳

پسکوف: فشار بی‌سابقه آمریکا به ترکیه عامل کنار گذاشتن «میر» بود

سخنگوی کرملین اعلام کرد که بانک‌های ترکیه‌ای به دلیل فشار بی سابقه آمریکا و تهدید تحریم‌های ثانویه، استفاده از کارت‌های اعتباری «میر» روسیه را متوقف کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در توضیح چرایی توقف استفاده بانک‌های ترکیه‌ای از کارت‌های اعتباری «میر» اعلام کرد که آمریکا باعث و بانی این موضوع بوده است.

منابع رسانه‌ای از مسکو پایتخت روسیه خبر دادند که سخنگوی کاخ کرملین (ریاست جمهوری روسیه) روز چهارشنبه (امروز) از فشار‌های شدید آمریکا به ترکیه در زمینه مراودات اقتصادی و بانکی با روسیه پرده برداشت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، دیمیتری پسکوف اعلام کرد که بانک‌های ترکیه‌ای به دلیل فشار بی سابقه آمریکا و تهدید این کشور به اعمال تحریم‌های ثانویه، استفاده از کارت‌های اعتباری «میر» روسیه را متوقف کرده‌اند.

بنا بر روایت این رسانه غربی، بانک‌های چند کشور شامل ترکیه، ویتنام و قزاقستان حمایت خود از کارت اعتباری میر را کنار گذاشتند.

روسیه که تحت فشار‌های شدید اقتصادی آمریکا و متحدانش قرار گرفته است، در تلاش است که از «میر» در مراودات اقتصادی و بانکی خود با دیگر کشور‌ها استفاده کنند. میر یک سیستم پرداخت تحت نظر بانک مرکزی این کشور است.

اوایل هفته جاری بود که در خبر‌ها آمده بود رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه درباره استفاده از کارت‌های اعتباری بانکی میر روسیه در ترکیه و جایگزین‌های احتمالی یک جلسه محرمانه با مسئولان وزارت دارایی، بانک مرکزی و رؤسای بانک‌های مهم داشت.

بنا بر گزارش رسانه‌های ترکیه، دو بانک «بانکاسی» و «دنیز بانک» این کشور استفاده از کارت اعتباری میر را متوقف و خروج لیر ترکیه از کارت‌های اعتباری میر روسیه را به حالت تعلیق درآورده‌اند.

مقام‌های آمریکا و برخی از کشور‌های عضو ناتو ضمن اجرای شدیدترین تحریم‌ها علیه روسیه به دلیل بحران اوکراین هستند و خواستار آن شده‎‌اند که ترکیه به عنوان یکی از اعضای این ائتلاف غربی، از روابط نزدیک با روسیه پرهیز کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار