بازگشایی ۲ مدرسه آسیب دیده اغتشاشات زاهدان تا شنبه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۵۵۳۹

بازگشایی ۲ مدرسه آسیب دیده اغتشاشات زاهدان تا شنبه

در بازدید رئیس قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر مصوب شد تا ۲ مدرسه که پذیرای ۲۸۰۰ نفر از دانش‌آموزان حاشیه شهر زاهدان هستند و بر اثر اغتشاشات اخیر در شهر زاهدان آسیب دیده‌اند، تا روز شنبه هفته آینده بازگشایی شوند.
بازگشایی ۲ مدرسه آسیب دیده اغتشاشات زاهدان تا شنبه

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا خان‌محمدی مشاور وزیر و رئیس قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر به همراه مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان از مدارس شهرستان زاهدان بازدید کردند.

در این بازدید‌ها مقرر شد تا دو مدرسه استقلال و شهید فهمیده شهر زاهدان که در اغتشاشات اخیر این شهر آسیب جدی دیده بود، مرمت شوند.

مقرر شد اداره کل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان نسبت به آماده‌سازی این مدارس اهتمام جدی داشته باشد و تا روز شنبه هفته آینده آماده پذیرای ۲۷۰۰ دانش‌آموز حاشیه شهر زاهدان باشند.

پربازدیدترین آخرین اخبار