آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۷۲۸۸

دارایی: تقلبات غذایی از سموم هم خطرناک‌تر است

رئیس سازمان غذا و دارو، نسبت به افزایش ۴۰ درصدی مصرف آفت کش‌ها هشدار داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهرام دارایی، روز یکشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱ در همایش روز جهانی غذا، با اشاره به تهدید ۲۰۰ نوع بیماری براثر غذای ناسالم، گفت: زنگ خطر افزایش ۴۰ درصدی مصرف آفت‌کش‌ها به صدا در آمده است.

وی با عنوان این مطلب که تضمین کیفیت غذا وظیفه ما است، افزود: عامل ۳۰ درصد ابتلاء به سرطان‌ها، تغذیه ناسالم است.

دارایی ادامه داد: زنجیره تأمین غذا نیاز به یکپارچگی دارد.

وی با عنوان این مطلب که برخی تقلبات غذایی از سموم هم خطرناک‌تر است، افزود: از هوش‌مصنوعی برای نظارت بر تقلبات گوشت، زعفران و روغن زیتون، استفاده می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: سند جامع مدیریت زنجیره تأمین اصالت و سلامت غذا در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در حال نهایی شدن است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار