آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۷۷۷۵

ممنوعیت تردد در مسیر هراز تا چهارشنبه

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور انتظامی کشور گفت: تردد در محور هراز تا ساعت ۱۲ ظهر چهارشنبه ۲۷ مهر ممنوع است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ احمد شیرانی روز سه شنبه به خبرنگاران گفت: اکنون مسیر هراز، محدوده پیچ ابتهاج در استان مازندران تا ساعت ۱۲ ظهر ۲۷ مهر به صورت ۲۴ساعته به دلیل اجرای عملیات کارگاه جاده‌ای کیلومتر۹۰، محور فوق مسدود است و تردد از محور‌های جایگزین چالوس و فیروزکوه انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: اکنون ترافیک سنگین در مسیر چالوس مسیر جنوب به شمال محدوده میدانک و - تردد روان در محور فیروزکوه، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت به صورت رفت و برگشت گزارش شده همچنین آزادراه قزوین - رشت دارای بارش باران و سایر محور‌های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

شیرانی ادامه داد: ترافیک در آزادراه قزوین - کرج - تهران حدفاصل پایانه شهید کلاتنتری تا پل کلاک و گرمدره تا وردآورد و در محور شهریار - تهران محدوده میدان معادن سنگین است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور انتظامی کشور درباره آخرین وضعیت جوی در جاده‌ها گفت: بارش باران در برخی از محور‌های استان‌های مازندران و گیلان گزارش شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار