آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۸۶۷۰

یک نفر تا صفر شدن مجدد فوتی‌های کرونا / شناسایی ۱۹۴ بیمار در کشور

بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت طی شبانه روز گذشته ۱۹۴ بیمار جدید مبتلا به کرونا در ایران شناسایی شد و یک نفر از مبتلایان نیز جان خود را به علت ابتلا به این بیماری از دست داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، از دیروز تا امروز اول آبان ۱۴۰۱ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۹۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۵۲ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۵۶ هزار و ۹۷ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، یک بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۵۴۴ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۳۰ هزار و ۴۵۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

۱۳۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تاکنون ۵۴ میلیون و ۲۹۹ هزار و ۶۸۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۱۱ هزار و ۷۶۷ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۱۶ هزار و ۱۷۱ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۳۰۴ هزار و ۶۴۲ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.

مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۹۳۲ هزار و ۵۸۰ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۹ هزار و ۳۱۸ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

در حال حاضر ۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۸۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۳۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار