کد خبر:۱۰۳۹۴۸۸
گزارش|

چهارشنبه خونین در شیراز/ روایتی از ناامن سازی شب گذشته ایران

در پی ناکامی تجزیه طلب‌ها برای به آشوب کشاندن ایران غروب روز گذشته فرد مسلحه‌ای وارد حرم مطهر شاهچراغ شده و به سمت زائرین تیراندازی کرد.

چهارشنبه خونین در شیراز/ روایتی از ناامن سازی شب گذشته ایران

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، غروب روز گذشته چهارشنبه ۴ آبان ماه هنگامی که مردم شیراز مطابق یک رسم دیرینه برای زیارت چهارشنبه شب در حرم احمد‌بن‌موسی حضور داشتند و حرم مطهر  یکی از شلوغ‌ترین ساعات هفته خود را پشت سر می‌گذاشت، در ساعت ۱۷:۴۵ فرد مسلحی وارد حرم شده و از همان ابتدا شروع به تیر اندازی می‌کند.

رهام حبیبی، فرمانده انتظامی استان فارس اعلام کرده این حمله تروریستی توسط یک نفر انجام شده که با اعلام برخی رسانه‌ها این فرد تابعیت غیر ایرانی داشته. طبق گفته اسماعیل محبی‌پور، معاون سیاسی امنیتی استان فارس تعداد شهدای این حادثه را ۱۵ و مجروحان را ۱۹ نفر اعلام کرد.

بر اساس روایت شاهدان عینی ماجرا فرد تروریست در حین ورود به صحن با اسلحه کلاشینکف شروع به تیر اندازی کرده است و پس از ورود به صحن اصلی قصد داشته خود را به شبستان حرم نزدیک کند. فرد مسلح حین ورود تعدادی از خادمین را مورد هدف خود قرار داده است.

حمله تروریستی در شاهچراغ بی‌پاسخ نمی‌ماند

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در پیامی ضمن عرض تسلیت شهادت و زخمی شدن جمعی از زائران عنوان نمود:  این شرارت، قطعا بی‌پاسخ نخواهد ماند و دستگاه‌های امنیتی و انتظامی با شناسایی عقبه‌های این جنایت، به آمران و طراحان آن پاسخ پشیمان‌کننده و عبرت‌آموزی خواهند داد.

احمد وحیدی وزیر کشور در گفتگویی با بیان اینکه این حادثه چند چیز را بیان می‌کند، یادآور شد: توطئه‌های دشمن به صورت آشکار پرده دیگری از جنایات دشمن بود و نشان داد توطئه دشمن توطئه پیچیده‌ای است که خشونت‌ها و شهادت جمع بی گناهان را مدنظر دارد.

وزیر کشور بیان کرد: باید توجه کرد که این جریان اغتشاشات که روز‌های گذشته موجب اذیت مردم شد در شکل‌های دیگر توسط دشمن در حال رفتن به مسیر‌های خطرناکی است و جریان تروریستی با استفاده از فضای اغتشاش وارد عمل شدند.

داعش مسئولیت حمله تروریستی به شاهچراغ را بر عهده گرفت

طبق بیانیه منتشر شده از طرف گروه تروریستی داعش؛ این گروه اعلام کرده به یک حرم در جنوب ایران حمله کرده است.

حمله به شاهچراغ نخستین عملیات این گروه نبوده و در شهریور ماه سال ۱۳۹۷ مسئولیت حمله مسلحانه به مراسم رژه نظامی نیرو‌های مسلح را بر عهده گرفته.

فرد تکفیری با چشم بسته مردم را به رگبار بست

حجت الاسلام کلانتری تولیت آستان مقدس حضرت احمدبن موسی الکاظم (ع) در گفتگو با خبرگزاری دانشجو گفت: عصر امروز و در زمانی که جمعیت انبوهی از زوار و مردم برای نماز نماز مغرب و عشا و زیارت به حرم مراجعه کرده بودند یک فرد مسلح تلاش کرد از دربی که زوار از آن خارج می‌شوند وارد حرم شود و زمانی که خادم حرم سعی می‌کند جلوی این فرد را بگیرد این فرد مسلح خادم را به رگبار می‌بندد و بعد به سمت داخل حرم فرار می‌کند.

وی ادامه داد: این فرد مسلح وقتی وارد صحن شد به صورت کور مردم را به رگبار بست که این مسئله موجب شهادت و مجروح شدن تعدادی از زوار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار