کد خبر:۱۰۳۹۷۹۱

تشییع شهدای حمله تروریستی شاهچراغ / حضور پررنگ مردم به احترام شهدا

مراسم تشییع پیکر شهدای حمله تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع) از ساعت ۹ صبح در شیراز آغاز شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مراسم تشییع پیکر شهدای حادثه تروریستی حرم مطهر احمد بن موسی (ع) امروز هفتم آبان ماه، ساعت ۹ صبح از میدان امام حسین به سمت حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) با حضور مردم آغاز شد.

مسیر این مراسم از میدان امام حسین(ع) به سمت میدان شهدا است و در نهایت شهدا، در حرم مطهر شاهچراغ خاکسپاری می‌شوند.

بنا بر اعلام معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس، در عملیات تروریستی غروب چهارم آبان حرم شاهچراغ (ع) ، ۱۳ تن از افراد بیگناه توسط تروریست مسلح به شهادت رسیدند، افزود: پیکرهای ۲ تن از شهدا پیش از این به زادگاه آنها در شهرهای تهران و همدان منتقل و تشییع شده است.


وی اظهار داشت: پس از برگزاری آیین تشییع ۱۱ شهید دیگر این حمله تروریستی در حرم مطهر شاهچراغ (ع) در شیراز، این شهدا با رضایت همه خانواده‌ها به مشهد مقدس منتقل می‌شوند تا در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) نیز توسط زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی بدرقه شوند.


معاون استاندار فارس گفت:‌ پس از آن، پیکرهای پاک شهدا به زادگاه آنها منتقل می‌شود و در این زمینه پیکر ۶ شهید به شیراز منتقل می‌شود و در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) دفن می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار