آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۰۱۶۱
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

رشد یا ریزش شاخص بورس در حیطه قدرت سازمان بورس نیست / ضرورت بازگرداندن اعتماد به بازار

کارشناس بازار سرمایه گفت: وضعیت بورس نشانگر بسیاری از پارامتر‌های اقتصادی کشور است و وظیفه سازمان بورس، رشد شاخص نیست بلکه حفظ و صیانت از حقوق سهامداران وظیفه اساسی و خطیر سازمان بورس است.

رشد یا ریزش شاخص بورس در حیطه قدرت سازمان بورس نیست / ضرورت بازگرداندن اعتماد به بازار

نوید خاندوزی؛ فعال بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، با مثبت خواندن بسته‌ها و اقدامات حمایتی از بازار سرمایه و سهامداران اظهار کرد: در کنار رفتار‌های حمایتی، لازم است به بازار دو شوک داده شود. یک شوک موقتی است که تاثیر مثبت حدود دو هفته‌ای بر بازار می‌گذارد و روند بازار را تعییر می‌دهد.


نوید خاندوزی ادامه داد: در کنار این شوک، لازم است زمینه‌ها و بستر‌هایی برای بازار فراهم شود تا تاثیر ماندگار و بلندمدتی برجای بگذارد. نخستین بستر در همین راستا، بازگشت اعتماد به بازار است. در حال حاضر، رفتار فعلی دولت، در موضوعاتی همچون نرخ سود بین‌بانکی، نرخ‌گذاری دستوری و بودجه، اعتماد سرمایه‌گذار را به همراه ندارد.

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی باید موضوع قیمت‌گذاری دستوری حل شود تا زمینه‌ها برای بازگشت اعتماد به بازار فراهم شود، اذعان کرد: در شرایط کنونی لازم است موضوعاتی همچون نرخ گاز در بودجه، فشاری که نرخ سود یا اوراق اخزا به بازار می‌آورد، پایین نگاه داشته شدن نرخ نیمایی به شکل دستوری، حل و فصل شود، تا اقداماتی همچون تزریق پول به بازار یا بسته‌های حمایتی مفید واقع شوند.

این کارشناس ارشد بازار سرمایه با تاکید بر اینکه رشد یا ریزش شاخص بورس در حیطه قدرت سازمان بورس نیست، تصریح کرد: وضعیت بورس نشانگر بسیاری از پارامتر‌های اقتصادی کشور است و وظیفه سازمان بورس، رشد شاخص نیست بلکه حفظ و صیانت از حقوق سهامداران وظیفه اساسی و خطیر سازمان بورس است.

خاندوزی احقاق حقوق سهامداران را بر رشد شاخص ارجح خواند و افزود: سازمان بورس در اجرای این وظیفه مهم خود به عنوان حافظ منافع سهامداران باید در برابر اموری همچون نرخ‌گذاری دستوری قرار بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار