واحد «ارتباط با خانواده» در دانشگاه صنعتي بيرجند راهاندازي ميشود
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بيرجند، امير آبادي زاده يكشنبه در مراسم معارفه دانشجويان ورودي جديد دانشگاه صنعتي بيرجند با بيان اين مطلب اظهار داشت: هدف از راه اندازي واحد «ارتباط با خانواده» بررسي و تضمين سلامت جسمي و روحي دانشجويان است.
وي در ادامه تصريح كرد: با اشاره به مرزي بودن منطقه بيرجند و خطرات احتمالي ورود مواد مخدر به اين واحد، به طور مستمر با خانواده دانشجويان در تماس خواهيم بود؛ چرا كه سالم سازي محيط دانشگاه نيازمند همكاري دانشجويان و خانواده هاي آنان است.
رئيس دانشگاه صنعتي بيرجند گفت: در ترم تحصيلي گذشته حدود 10 دانشجوي پسر از خوابگاه و شش دانشجوي دختر نيز به دليل بدحجابي از دانشگاه اخراج شده اند؛ اين در حالي است که روند بررسي وضعيت دانشجويان ادامه خواهد يافت.
آبادي زاده با اشاره به حضور پزشك در خوابگاه هاي دختران تصريح كرد: از سال تحصيلي جديد هفته اي دو بار پزشك جهت بررسي و تامين سلامت دانشجويان دختر در خوابگاه ها حضور خواهد داشت.
وي با بيان اينكه در زمينه افزايش و تجهيز خوابگاه ها اقدامات مطلوبي صورت گرفته است، اذعان داشت: در اين راستا در سال گذشته يك خوابگاه 80 نفره با وجود كمبود نيرو در مدت 70 روز تكميل شد.
رئيس دانشگاه صنعتي بيرجند افزود: بودجه مستقل دانشگاه در مجلس شوراي اسلامي، اخذ مجوز ايجاد دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها و تعويض تمام لوله هاي سرد و گرم خوابگاه هاي پسران دانشگاه از اقدامات دانشگاه در سال گذشته دانست.
آبادي زاده با اشاره به جذب هفت عضو هيئت علمي تمام وقت گفت: 90 درصد دروس ارائه شده در ترم تحصيلي توسط استادان دانشگاه و 10درصد ديگر توسط استادان مدعو تدريس مي شود و 10 نفر از استادان دانشگاه نيز جهت ارائه تحصيلات بورسيه شده اند.
وي در پايان با اشاره به اخذ مجوز چهار رشته جديد در يك سال گذشته گفت: رشته هاي فوق با توجه به نياز منطقه و كشور و بدون موازي كاري با دانشگاه بيرجند راه اندازي شده است./انتهاي پيام/