کد خبر:۱۰۴۴۵۳۳
رئیس صندوق رفاه دانشجویان:

ساخت خوابگاه‌های متاهلی به طور جدی در دستور کار وزارت علوم قرار دارد

رئیس صندوق رفاه دانشجویان احداث خوابگاه متاهلی و اعطای وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل را از برنامه‌های این صندوق برای رفع موانع ازدواج دانشجویان نام برد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان، در ادامه سفر به استان اصفهان، از مراکز و تجهیزات رفاهی دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان بازدید کرد.

نماینده ویژه وزیر علوم در موسسه جمعیت و عضو قرارگاه مرکزی احداث خوابگاه‌های متاهلی در نشست با مدیران دانشگاه اصفهان، با توجه به اهمیت مسکن دانشجویی و ازدواج جوانان خاطرنشان کرد: ساخت خوابگاه‌های متاهلی با توجه به اهمیت آن در رفع دغدغه فضای زندگی و مسکن دانشجویان متاهل، به طور جدی در دستور کار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار دارد.

گنجی تاکید کرد: به همین منظور قرارگاه مرکزی احداث خوابگاه‌های متاهلی تشکیل شده که اهداف و وظایف آن در راستای ساخت ۲۰۰ هزار خوابگاه متاهلی برای دانشجویان است. در کنار آن، صندوق رفاه دانشجویان نیز وام ودیعه مسکن متاهلی برای رفاه حال دانشجویان و تامین مسکن آنان پرداخت می‌کند. این وام در شهر تهران ۳۵ میلیون، در کلان شهر‌ها ۳۰ میلیون و شهر‌های کوچک ۲۵ میلیون تومان پرداخت می‌شود.

وی یادآور شد: رفع موانع ازدواج به موقع و به هنگام جوانان موجب آرامش و امنیت خاطر آنان و موجب تربیت نسلی پرنشاط خواهد شد. در حال حاضر بیش از ۱۱ میلیون جوان مجرد درکشور وجود دارند که در آستانه ازدواج هستند و از این تعداد ۲ میلیون و پانصد هزار نفر دانشجو هستند.

رییس صندوق رفاه دانشجویان اضافه کرد: اگر بتوان زمینه تاهل دانشجویان مجرد را حل کرد، گام بزرگی در زمینه ازدواج جوانان برداشته شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار