کد خبر:۱۰۴۸۶۱۲

آغاز نشست های تامین زمین برای ساخت مسکن ملی

سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن از آغاز دور جدید نشست‌های تامین زمین استان‌ها برای نهضت ملی مسکن در سازمان ملی زمین و مسکن خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت راه و شهرسازی؛ ارسلان مالکی سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه سلسله نشست‌های سازمان ملی زمین و مسکن به منظور پایش آخرین وضعیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن برگزار می‌شود، گفت: دستور کار این جلسات بررسی آخرین وضعیت تأمین زمین برپایه اطلاعات ثبت و بارگذاری‌شده در بانک زمین، بررسی میزان پیشرفت فیزیکی پروژه‌های آماده‌سازی شده یا آماده ساخت، بررسی آخرین وضعیت اراضی شناسایی شده برای منابع درآمدی اجرای طرح، برنامه‌های استان در خصوص مولدسازی و مشارکت و همچنین آخرین وضعیت اتمام پروژه‌های مسکن مهر باقیمانده در هر استان است.


مؤثرترین راه تأمین زمین برای نهضت ملی مسکن، الحاق اراضی حریم شهر‌ها و تصویب ساخت شهرک‌هاست


مالکی با اشاره به راهکار‌های موجود برای تأمین زمین در استان‌ها، گفت: معتقدیم مؤثرترین راه در تأمین زمین برای طرح نهضت ملی مسکن، الحاق اراضی موجود در حریم شهر‌ها و تصویب ساخت شهرک‌هاست.

وی از توافق با بخش خصوصی و فروش اراضی مازاد سایر دستگاه‌های دولتی نیز به عنوان راهکار‌های دیگر در تأمین زمین برای ساخت ۴ میلیون مسکن در کشور نام برد و خواستار تسریع روند تأمین زمین در استان‌ها شد.

سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن همچنین اظهار کرد: در این نشست مدیرکل راه و شهرسازی استان به همراه معاونان املاک و حقوقی، مسکن و بازآفرینی شهری، شهرسازی و معماری، عامل ذیحساب و مسئول بانک زمین هر استان حضور خواهند یافت تا موارد مد نظر به‌صورت پروژه به پروژه و به تفکیک هر شهر در استان بررسی شود.

به گزارش سازمان ملی زمین و مسکن، این جلسات با حضور مدیران ادارات کل راه و شهرسازی به نوبت از ۲۰ آذرماه تا سوم دی ماه در سازمان ملی زمین و مسکن برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار