آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۰۳۴۵

۳ بیمار کرونایی جان باختند/ شناسایی ۶۲ بیمار جدید

روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۶۶۷ نفر رسید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، از دیروز تا امروز ۲۹ آذر ۱۴۰۱ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۶۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۴۹ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۰ هزار و ۵۸۱ نفر رسید. تا کنون ۷ میلیون ۳۳۵ هزار و ۷۷۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

۷۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون ۵۴ میلیون و ۶۹۴ هزار و ۶۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۴۸ هزار و ۳۹۰ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۵۹ هزار و ۴۶۱ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۳۹۴ هزار و ۲۰۶ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۱۰۲ هزار و ۵۷ دُز رسید.

در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۹۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۵۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار