به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سیدابوالفضل کاظمی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و فرمانده گردان میثم لشگر 27 محمد رسول الله پس از تحمل دورهای بیماری به یاران شهیدش پیوست. فرزند وی ضمن تأیید این خبر گفت: پدرم همزمان با اذان ظهر امروز در بیمارستان به دیار باقی شتافت. وی با اشاره زمان تشییع پیکر سیدابوالفضل کاظمی گفت: پیکر وی روز چهارشنبه 30 آذرماه از ساعت 8:30، از درب منزل ایشان و تکیه سادات تشییع شده و در قطعه 20 بهشت زهرا (س) به خاک سپرده میشود.
سیدابوالفضل کاظمی یکی از چهرههای متفاوت در هشت سال دفاع مقدس است. چهرهای که پیش از رزمنده بودن در میدان دفاع مقدس، یکی از لوطیهای مشهور تهران به شمار میرود. او متولد کوچه نقاشها در خیابان خراسان است و یک ویژگی مهم و بارز دارد که او را از همه فرماندهان جنگ مجزا میکند. او در گردانی خدمت کرده و پایهگذارش بوده که معروف به گردان لوطیهاست.
کتاب "کوچه نقاشها" اثر راحله صبوری مجموعه خاطرات سیدابوالفضل کاظمی است. این کتاب حاصل 3 ماه مصاحبه با این رزمنده هشت سال دفاع مقدس است.
هرجا میرفت از مرام و معرفت میگفت، برایش خیلی مهم بود که بدانند هنوز «داشمشتی» است. خاطرهای از محمدعلی کلی تعریف میکرد و میگفت:«با کِلِی یک مصاحبه کردند و او در این مصاحبه گفت به ۱۵۰ کشور سفر کردهام و مرام مردم ایران را هیچجا ندیدهام.» سیدابوالفضل کاظمی تا مدتها از ناشناختهترین رزمندگان و فرماندهان دفاع مقدس بود. وقتی جنگ شروع شد، او تهران را به مقصد جبههها ترک کرد، فرمانده گردان میثم بود. کتاب «کوچه نقاشها» که حاوی خاطرات این فرمانده است، در حوزه کتابهای دفاع مقدس، کتابی مشهور است. این جانباز جنگ دوشنبه این هفته به یاران شهیدش پیوست و به آرزوی دیرینهاش- که شهادت بود- رسید. همه او را با مرام داشمشتی میشناسند. از سال ۱۳۹۰ که کتاب کوچه نقاشها منتشر شد، خیلیها او را شناختند و با کارهایی که در زمان جنگ انجام داده بود، آشنا شدند. به بهانه شهادت این بزرگمرد تصمیم گرفتیم کمی از او بگوییم و یادی کنیم از رشادتهایی که داشت، تا همیشه در ذهنها یاد و نامش باقی بماند. در اسلایدهای پیشرو بخشی از خاطرات او را بازخوانی کردیم.