کد خبر:۱۰۵۱۰۷۲

دانشجویان سمنانی میزبان شهدای گمنام شدند

مراسم استقبال و وداع با شهید گمنام با حضور دانشجویان در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مراسم استقبال و وداع با شهید گمنام صبح امروز با حضور دانشجویان و مسؤولان در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان برگزار شد.

در این مراسم که به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان و بسیج دانشجویی این مرکز برگزار شد، دانشجویان جهاد دانشگاهی سمنان ضمن استقبال از شهید گمنام، با پیکر این شهید والامقام وداع کردند.

در این مراسم معنوی رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان، معاون دادگستری استان سمنان، رابط نهاد نماینده، ولی فقیه در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان، سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان و جمعی از خانواده شهدا و دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی استان سمنان حضور داشتند.

در این مراسم یکی از اساتید دانشگاه، کنشگر و محقق حوزه سیاسی و رسانه‌ای، در زمینه مباحث سیاسی مسائل روز کشور و جهان در جمع دانشجویان سخنرانی کرد؛ روایتگری، مداحی و سوگواری شهادت حضرت فاطمه‌زهرا (س) از سایر برنامه‌های اجراشده بود.

همچنین در این مراسم دانشجویان، اساتید و کارکنان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان با چشمانی اشک‌آلود با پیکر این شهید خوشنام و گمنام وداع کردند.

از هفته گذشته استان سمنان میزبان ۶ شهید گمنام بوده است که هم‌زمان با سراسر کشور، در روز شهادت حضرت فاطمه‌زهرا (س) در شهر‌های سمنان، شاهرود و گرمسار تشییع و تدفین می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار